![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu HDD iš seno kompiuterio, kad man reikia rasti išorinės kamerą, bet dalykas yra, aš neįsivaizduoju, ko aš ieškau ir kaskart žiūriu į produktų sąrašą niekur internete aš galų gale nieko, bet nusivylimas ir galvos skausmas. Žinau, kad reikia IDE interface kamerą tam, kiek tai, ką aš žinau "Aš esu tik 50% tam tikros poilsio. Manau, kad reikia 3.5 ", bet galiu klysti. Jei kas nors čia galėtų padėti mane, prašau, man reikia gerų pasiūlymų, kokių konkrečių produktų pažvelgti į savo kietąjį diską, nes aš vis tiek šioje srityje pradedantysis . Ir kainos klausimas per daug, aš norėčiau išleisti mažiau nei 40 $, jei įmanoma, bet už kokybę galiu būti pasirengę ištiesti, kad nedaug. Būsiu amžinai dėkinga už tai visus pasiūlymus. Bet ir visa info kam nors galbūt reikia apie mano HDD galima rasti tik žemiau: Kietojo disko į klausimą "Seagate Barracuda 7200,7 80GB, modelio numeris ST380011A. Aš net gavau nuorodą į vadovą: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad diskas yra turbūt 3 1 / 2 "drive, tai padarė iš darbastalio, ar nešiojamas? O kas nors ieškoti, jūs norite valdyti kamerą, kuri turi USB jungtį, kaip jums beveik iššaukiančiai turėti atleast 1 USB prievadą jūsų kompiuteryje, FireWire jungtys yra greitesnis, bet jūs nebūtinai teks už tai ryšys. Turiu ne asmeniškai neturėjo su naudojimo ir kabinos patirties, todėl aš negaliu komentuoti, kurios yra gerai daro , išgerkite per Apžvalgos pirkėjams ieškoti davė produktą prieš pirkdami.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep tai tikrai 3.5 "IDE diską.
| |||
| |||
| Kad vienas geras visi, išskyrus vieną dalyką, aš turiu Windows Vista ": P (prakeikimas Vista I hate it). Bet aš žinau, aš FireWire ir kelių USB. Aš žinau daugiau nei paprastas žmogus žino apie kompiuterinę techniką, tačiau kai kalbama apie kai kuriuos ypatumus, kaip kietuosius diskus dalių I'm Clueless. Dėkojame, kad jei jūsų atsakymas buvo naudingas dabar aš tiesiog reikia surasti vieną, kuris yra suderinamas su Vista. Specialūs pasiūlymai produktas vis dar yra sveikintinas nors:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jie visi su Vista compatible. Universal Serial Bus - prijunkite jį ir ją įjungti ir jis bus rodomas kaip nuolat kietajame diske. "Kodėl jums reikia išorinės", būtų mano klausimas. Kodėl ne tik jį prijungti viduje?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Turiu gana brangus naują kompiuterį, ir aš neryžtingas atverti jį įdiegti seną kietąjį diską ir šokiruojantis kažką netyčia rizika statinis kaupimą. Kompiuterio kietajame diske buvo iš kuo puikiausiai iki tol, kol vieną dieną aš išjungtas, ir aš jus patikinti, kad aš kada jis buvo visiškai ne į teisingą kelią, ir tada, kai aš atvykau į prijunkite jį it didn't work. Aš niekada net atvėrė tai važiuoklės taip, aš niekaip paaiškinti, kodėl, bet tai buvo pagrindinė plokštė kepti, aš net bandė jį pakeisti tik rasti pakeitimas taip pat neveikia. Bet kokiu atveju, aš turiu išorinį kietąjį diską Anyways, ir pirkti kamerą yra pigiau nei pirkti viena jau įrengta vairuoti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hard Drive Data išbraukimas Kuris Enclosure? | oliesminis | Drives & Removable Media | 2 | Rugpjūtis 23, 2009 14:54 |
| FireWire External Hard Drive Enclosure for SATA HD | Buchanan | Drives & Removable Media | 1 | 12 vasaris 2009 04:19 |
| Blu-ray Disc reWriter Internal SATA į USB kamerą? | Buchanan | Drives & Removable Media | 9 | 8 gruodis 2008 17:07 |
| Kietasis diskas aptvarą Pagalba | iampan69 | Drives & Removable Media | 5 | Lapkritis 21, 2008 07:58 |
| Ieškoti Service Pack 3, Windows XP Home įrašyti į diską | P5200 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 1 rugsėjis 2008 23:38 |
| Temos įrankiai | |
| |