mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Nepieciešama palīdzība atrast labi cietā diska ārējā kamerā

Reply

Thread Tools
Old 6 novembris 2008, 19:14
New Member Group

Default Nepieciešama palīdzība atrast labi cietā diska ārējā kamerā

Man ir hdd no vecā datora, kas man ir nepieciešams atrast ārējā kamerā, bet lieta ir, man nav ne jausmas, ko es meklēju un everytime I apskatīt produktu sarakstu nekur internetā es beigās ar nekas, bet vilšanās un galvassāpes. Es zinu, ka IDE interfeisa kamerā, noteikta, ciktāl pārējā, ko es "zinu" Es esmu tikai 50%, dažiem. Es domāju, ka man ir 3,5 ", bet es varētu būt nepareizi. Ja kāds šeit varētu man palīdzēt, lūdzu, man vajag dažus labus ierosinājumus par kādu konkrētu produktu izskatīt manu cieto disku, jo es esmu vēl iesācējs šajā jomā, . Un cena ir jautājums arī, es gribētu tērēt mazāk par $ 40 Ja iespējams, bet uz kvalitāti es varētu būt gatavs stiept, ka maz. Es būšu kādreiz tik pateicīgi par jebkuru ierosinājumus. Visi un visu info anybody iespējams, būtu nepieciešams par manu hdd var atrast nedaudz zemāk:

Cieto disku jautājums ir Seagate Barracuda 7200,7 80GB, modeļa numuru ST380011A. Man pat saņēmu saiti uz manual: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf
Old 7 novembris 2008, 01:49
Donors Group

Ka disks ir iespējams, 3 1 / 2 "drive, tomēr tas ir no galddatora vai klēpjdatora? Kas par to, ko vēl meklēt, jūs vēlaties disku kamerā, kas ir USB savienojums, jo jums būs gandrīz izaicinoši ir atleast 1 USB portu datorā, Firewire savienojumi ir ātrāk, bet ne vienmēr nāksies savienojumu ar to. Man personīgi nav bijusi pieredze ar to lietojot un korpusi, tāpēc es nevaru komentēt, kuros ir labi dod , lietojiet tikai izskatīt pārskati pircējiem ir dota līdzekli pirms pērkat.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 7 novembris 2008, 09:14
Donors Group

Yep tas noteikti 3.5 "IDE HDD.

Kaut ko līdzīgu šis būs labi. Lielākā daļa ir importētas, tātad nav īstais vārds zīmols ienāk prātā.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 novembris 2008, 21:47
New Member Group

Ka viens ir labs, izņemot vienu lietu, man ir windows vista: P (nolādēt vista I hate it). Bet es zinu, ka ir firewire un vairāki USB porti. Es zinu vairāk nekā vidusmēra cilvēks zina par datortehniku, bet, kad runa ir par īpatnībām attiecībā uz dažiem, piemēram, cieto disku daļas I'm clueless. Paldies arī jūsu atbilde bija noderīgs Tagad es tikai nepieciešams atrast vienu, kas ir saderīga ar vista. Konkrētu produktu ieteikumi joprojām tiek laipni gan:)
Old 8 novembris 2008, 03:24
Donors Group

Tās visas ir saderīgas ar Vista. Universal Serial Bus - plug to un to ieslēgtu, un tas būs parādās tikai kā regulāras cieto disku.

"Kāpēc jums ir nepieciešams ārējais" būtu manu jautājumu. Kāpēc ne tikai hook it up iekšienē?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Novembris 10, 2008, 18:02
New Member Group

Man diezgan dārgi pavisam jaunu datoru, un es esmu vilcinājās atvērt līdz instalēt veco cieto disku, par šokējošu kaut netīšām risku ar statisko uzkrāšanās. Datora cietajā diskā nāca no apstrādāta naudas sodu līdz vienu dienu es atvienots, un es apliecinu jums es darīju tad, kad tā bija pilnīgi paceļoties pareizi, un tad, kad es devos uz pievienojiet to tā nestrādāja. Es nekad pat atvēra tā šasijas tā man nav tā var izskaidrot, kāpēc, bet tas ir mātesplatē bija cepts, es pat mēģināju aizstāt to tikai atrast rezerves arī nestrādāja. Jebkurā gadījumā, man vajag ārējo cieto disku anyways, un pērkot kamerā ir lētāk nekā pirkt vienu jau ir aprīkoti ar disku.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.