![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam hdd ze starego komputera, który muszę znaleźć na zewnętrznej obudowy, ale to jest, nie mam pojęcia, co I'm looking for a za każdym razem patrzę na listę produktów w dowolnym miejscu w Internecie I skończyć z niczym, ale frustrację i ból głowy. Wiem, że trzeba IDE interfejs obudowy dla niektórych, do tej pory z resztą co ja "wiem" Ja jestem tylko 50% pewne. Sądzę, że potrzebujemy 3,5 ", ale mogę się mylić. Jeśli ktoś tu może pomóc mnie, proszę, potrzebuję kilka dobrych sugestii co do konkretnych produktów się do mojego dysku twardego, bo jestem jeszcze początkujący w tej dziedzinie . A cena jest kwestią zbyt chciałbym poświęcić mniej niż 40 dolarów, jeśli to możliwe, ale na jakość i może być zasilany stretch, że niewiele. będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie. Wszelkie informacje na nikogo mogłaby potrzeby o moim HDD można znaleźć poniżej: Dysk twardy o których mowa jest Seagate Barracuda 7200.7 80GB, numer modelu ST380011A. I've got a nawet link do instrukcji: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ten dysk jest prawdopodobnie 3 1 / 2 "dysk, to nie pochodzą z pulpitu, lub laptopa? Jeśli chodzi o co innego szukać będą chciały dysku osłony, które połączenie USB, jak będziesz mieć prawie defiantly atleast 1 port USB w komputerze, FireWire połączenia są szybsze, ale niekoniecznie idą do połączenia go. Ja osobiście nie miał żadnego doświadczenia z używaniem i obudowy, więc nie mogę komentować, które sprawia, że są dobre , wystarczy spojrzeć na drodze opinii nabywców dały produktu przed dokonaniem zakupu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak to zdecydowanie 3.5 "dysku IDE.
| |||
| |||
| Że jeden jest dobry wszystkich z wyjątkiem jednej rzeczy, mam Windows Vista: P (klątwa Vista I hate it). Ale wiem, mam firewire i wiele portów USB. Wiem więcej niż średnia osoba wie o sprzęcie komputerowym, ale jeśli chodzi o szczegółach dotyczących niektórych częściach, takich jak dyski twarde I'm Clueless. Dziękujemy jednak twoja odpowiedź była pomocna teraz tylko trzeba znaleźć taki, który jest zgodny z Vista. Konkretnego produktu sugestie są mile widziane ale jeszcze:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| They're wszystkie kompatybilne z Vista. Universal magistrali szeregowej - podłącz i go włączyć i będzie pojawiać się regularnie, tak jak dysk twardy. "Dlaczego musisz zewnętrznego" byłoby moje pytanie. Dlaczego nie wystarczy podpiąć go wewnętrznie?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mam dość drogie marki nowy komputer, a ja jestem niezdecydowany, aby otworzyć go zainstalować starego dysku twardego na ryzyko szokujące coś accidently ze statycznym build-up. Na dysku twardym komputera, pochodziła z dobrze pracował aż jeden dzień I on odłączony, a zapewniam was nie tak, kiedy została ona całkowicie wyłączyć we właściwy sposób, a następnie, gdy wyjechałem do podłącz go w niej nie działa. I nawet nie otworzył jego podwozie, więc nie sposób wyjaśnić, dlaczego ale płyta została smażone, nawet próbowano zastąpić go tylko do znalezienia zastępczego także nie działa. W każdym razie, muszę zewnętrzny dysk twardy anyways, i kupowania zagrody jest tańsza niż kupowanie już wyposażony w dysk. |
![]() |
|
| Zakładki |