mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Care au nevoie de ajutor pentru a găsi dreptul de hard disc extern incintei

Reply

Thread Tools
Old 6 noiembrie 2008, 19:14
Noile state Group

Default Care au nevoie de ajutor pentru a găsi dreptul de hard disc extern incintei

Am un hdd de la un vechi computer pe care am nevoie pentru a gasi o camera de măsurare de externe, dar este de lucru, nu am nici o idee despre ceea ce Caut şi de fiecare dată mă uit la lista de produse online, oriunde am alegem cu nimic, dar frustrare şi o durere de cap. Stiu ca am nevoie de o interfaţă IDE incintei pentru unele, până în prezent de restul ce-am "know" Sunt doar 50% din anumite. Cred că am nevoie de un 3.5 "dar mi-ar putea să greşesc. Dacă cineva de aici ar putea ajuta-ma, va rog, am nevoie de unele sugestii de bun ceea ce produse specifice pentru a uita-te la mine pentru hard-disk, pentru că eu sunt încă un începător în acest domeniu . Şi preţul este de asemenea o problemă, mi-ar plăcea să-şi petreacă mai puţin de 40 dolari, dacă este posibil, dar de calitate I poate fi dispus să se întind ca un pic. voi fi vreodată atât de recunoscători pentru orice sugestii. Orice şi tot de la cineva info ar putea, eventual, despre nevoie de HDD-mi pot fi găsite doar de mai jos:

Pe hard disc în cauză este un Seagate Barracuda 7200.7 80GB, modelul de serie ST380011A. Am luat chiar şi o legătură la manual: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf
Old 7 noiembrie 2008, 01:49
Grupul de donator

Default Care au nevoie de ajutor pentru a găsi dreptul de hard disc extern incintei

Această unitate este, probabil, un 3 1 / 2 "de unitate, a făcut-o veni de la un desktop sau un laptop? Ca de ce altceva sa caute, va doresc o unitate incintei care are o conexiune USB, după cum veţi aproape defiantly au atleast 1 port USB de pe computer, Firewire conexiunile sunt mai rapide, dar tu nu sunt în mod necesar o să aibă o conexiune pentru el. Nu am avut nici un personal cu experienţă, utilizând incinte şi, deci nu pot comenta pe care sunt bine face , trebuie doar să aruncăm o privire prin revizuiri cumpărători au dat produsul înainte de a cumpăra.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 7 noiembrie 2008, 09:14
Grupul de donator

Da este cu siguranta un 3.5 "IDE Drive.

Ceva de genul acesta va fi bine. Cele mai multe sunt importate, astfel încât nu real numele de brand vine in minte.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 noiembrie 2008, 21:47
Noile state Group

Asta este un bun toate cu exceptia unui singur lucru; Am Windows Vista: P (blestem vista Nu-mi place). Dar stiu ca am un firewire şi multiple porturi USB. Ştiu mai multe decât media persoană ştie despre hardware-ul computerului, dar cand vine vorba de detalii cu privire la unele părţi ca hard disk-uri sunt clueless. Vă mulţumesc, deşi răspunsul a fost de ajutor acum am nevoie pentru a găsi unul care este compatibil cu Vista. Produs specific sugestii de bun venit, deşi sunt în continuare:)
Old 8 noiembrie 2008, 03:24
Grupul de donator

Sunt toate compatibile cu Vista. Universal Serial Bus - conectaţi-l la rândul său, şi-l pe el şi vom arăta doar ca un hard-disk.

"De ce aveţi nevoie de un externe" ar fi întrebarea mea. De ce nu-l doar cârlig intern?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 10 noiembrie 2008, 18:02
Noile state Group

Am o destul de scump brand nou calculator, si eu sunt ezitantă a deschis-o pentru a instala vechi de hard-disk pentru riscul de socant ceva accidental cu un statică build-up. Computer de pe hard disc a venit de la lucrat bine până la o zi am unplugged-o, şi eu vă asigur că am făcut acest lucru, atunci când a fost complet în afara de dreptul de drum, şi apoi, când m-am dus la plug-o în aceasta nu funcţionează. Nu i-am deschis chiar este şasiu deci nu avem nici o modalitate de a explica de ce, dar e din placa de bază a fost prăjiţi, chiar am încercat să-l înlocuiască doar pentru a găsi de asemenea, de înlocuire nu funcţiona. În orice caz, am nevoie de un hard disc extern oricum, şi cumpere o camera de măsurare este mult mai ieftin să cumpere unul deja echipat cu o unitate.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.