мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Којима је потребна помоћ у проналажењу право спољни хард диск кућишта

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Мар 2008, 19:14
Нови члан групе

Имам ХДД од старих рачунара које ми је потребно открити кућишта за, али је ствар, ја немам појма што сам Тражим и све сам поглед на листу производа нигде онлине ЈА крај сеттле с ништа али фрустрација и главобољу. Знам да требам ИДЕ интерфејс за одређене ограде, тако далеко и све остало што ја "знам" да сам само 50% од одређене. Мислим да ми треба и 3/5 ", али сам могао бити у криву. Ако се ико овде могао помоћ ме, молим те, Требам неке добре предлоге о томе што одређене производе потражите на чврстом диску за моје, јер ја сам ипак почетник у том подручју . И цена је питање превише, желим трошити мање од 40 $, ако је могуће, али за квалитет ЈА мај бити спремни да се протежу мало. Ја ћу се икада толико захвалан за било какве предлоге. све је ико инфо могло би евентуално требати око моје ХДД се може наћи само у наставку:

Тврди диск у питању је СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 7200,7 80ГБ, СТ380011А број модела. Чак сам добио линк за Прируцник: хттп://ууу.сеагате.цом/суппорт/дисц/мануалс/ата/цуда7200пм.пдф
Old 7. новембар 2008, 01:49
Донаторска Група

То је вероватно возити 3 1 / 2 "возити, то долазе из десктоп или лаптоп? Као за шта друго да тражи ће вам желе возити прилог који има УСБ порт, јер ћете имати готово дефинитивно атлеаст 1 УСБ порт на рачунару, ФиреУире портови су бржи, али ви не нужно ће имати везе за то. Нисам имао лично искуство са помоћу било који и енцлосурес, па не могу коментарисати што су добри за нужду , само погледајте кроз рецензије купаца дали производа пре куповине.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 7. Мар 2008, 09:14
Донаторска Група

Ыеп је свакако 3/5 "ИДЕ Дриве.

Нешто слично ово ће бити у реду. Највише се увозе, тако да нема право име марке долази на ум.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 7. Мар 2008, 21:47
Нови члан групе

То је једна добра ствар сви осим једног; Имам Уиндоус Виста: П (прокуни видик Мрзим га). Али ја знам да имам ФиреУире и вишеструке усб лука. Знам више него просечна особа зна о хардверу рачунара, али када је реч о специфичностима у погледу неких делова попут тврдих дискова И'м цлуелесс. Хвала вам иако ваш одговор био користан сада сам само треба наћи онај који је компатибилан са Видик. Одређеног производа предлози добродошли мада се и даље:)
Old 8. Мар 2008, 03:24
Донаторска Група

Они све компатибилне са Видик. Универсал серијска магистрале - додатак је и скренути га и она ће се појавити као правилан хард диск.

"Шта вам је потребан спољни" би било моје питање. Зашто не само то кука горе интерно?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Тосхиба 900 +620 У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 10. Мар 2008, 18:02
Нови члан групе

Иве 'је добио прилично скупе потпуно ново рачунар, а ја сам неодлучан да отворите га инсталирате стари хард диск за ризик шокантни нешто аццидентлы са статичку градити-сеттле. На рачунару је тврди диск долази до финог радили један дан сам га УНПЛУГГЕД, и увјеравам вас да није тако, када је у потпуности искључити на прави начин, а онда кад сам отишао у плуг је у то није посао. Никада нисам ни отворио је шасије тако да сам ни на који начин објаснити зашто, али је био матична плоча пржена сам покушао замијенити само да нађе замену такође није 'посао. У сваком случају, ми треба неки вањски хард диск аныуаыс, и куповином прилог је јефтиније него куповина већ опремљен погон.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц