![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам ХДД од старих рачунара које ми је потребно открити кућишта за, али је ствар, ја немам појма што сам Тражим и све сам поглед на листу производа нигде онлине ЈА крај сеттле с ништа али фрустрација и главобољу. Знам да требам ИДЕ интерфејс за одређене ограде, тако далеко и све остало што ја "знам" да сам само 50% од одређене. Мислим да ми треба и 3/5 ", али сам могао бити у криву. Ако се ико овде могао помоћ ме, молим те, Требам неке добре предлоге о томе што одређене производе потражите на чврстом диску за моје, јер ја сам ипак почетник у том подручју . И цена је питање превише, желим трошити мање од 40 $, ако је могуће, али за квалитет ЈА мај бити спремни да се протежу мало. Ја ћу се икада толико захвалан за било какве предлоге. све је ико инфо могло би евентуално требати око моје ХДД се може наћи само у наставку: Тврди диск у питању је СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 7200,7 80ГБ, СТ380011А број модела. Чак сам добио линк за Прируцник: хттп://ууу.сеагате.цом/суппорт/дисц/мануалс/ата/цуда7200пм.пдф |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је вероватно возити 3 1 / 2 "возити, то долазе из десктоп или лаптоп? Као за шта друго да тражи ће вам желе возити прилог који има УСБ порт, јер ћете имати готово дефинитивно атлеаст 1 УСБ порт на рачунару, ФиреУире портови су бржи, али ви не нужно ће имати везе за то. Нисам имао лично искуство са помоћу било који и енцлосурес, па не могу коментарисати што су добри за нужду , само погледајте кроз рецензије купаца дали производа пре куповине.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп је свакако 3/5 "ИДЕ Дриве.
| |||
| |||
| То је једна добра ствар сви осим једног; Имам Уиндоус Виста: П (прокуни видик Мрзим га). Али ја знам да имам ФиреУире и вишеструке усб лука. Знам више него просечна особа зна о хардверу рачунара, али када је реч о специфичностима у погледу неких делова попут тврдих дискова И'м цлуелесс. Хвала вам иако ваш одговор био користан сада сам само треба наћи онај који је компатибилан са Видик. Одређеног производа предлози добродошли мада се и даље:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они све компатибилне са Видик. Универсал серијска магистрале - додатак је и скренути га и она ће се појавити као правилан хард диск. "Шта вам је потребан спољни" би било моје питање. Зашто не само то кука горе интерно?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Иве 'је добио прилично скупе потпуно ново рачунар, а ја сам неодлучан да отворите га инсталирате стари хард диск за ризик шокантни нешто аццидентлы са статичку градити-сеттле. На рачунару је тврди диск долази до финог радили један дан сам га УНПЛУГГЕД, и увјеравам вас да није тако, када је у потпуности искључити на прави начин, а онда кад сам отишао у плуг је у то није посао. Никада нисам ни отворио је шасије тако да сам ни на који начин објаснити зашто, али је био матична плоча пржена сам покушао замијенити само да нађе замену такође није 'посао. У сваком случају, ми треба неки вањски хард диск аныуаыс, и куповином прилог је јефтиније него куповина већ опремљен погон. |