![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Ben eski bir bilgisayardan benim için bir dış muhafaza bulmalıyız, ama HDD olan şey, ben ve ben ürünlerinin listelendiği sıraya yere oldum ama hiçbir şey son çevrimiçi benzeri her ne arıyorum hiç bir fikrim yok hüsran ve baş ağrısı. I "" Ben sadece% 50 belirli yaşıyorum ne biliyor belli, bugüne kadar geri kalan kısmı için bir IDE arayüzü muhafaza gerek. Ben 3.5 "ama yanlış olabilir ihtiyacım var. Eğer herkes burada, lütfen bana yardımcı olabilir, ben at sabit sürücü aramak için, ne özel ürünler bazı iyi öneriler gerekir çünkü henüz bu alanda bir acemi yaşıyorum . Ve fiyat bir sorun var, ben en az 40 $ mümkünse ama kalite için uzatmak için biraz. Ben hiç böyle bir öneri için minnettar oluruz istekli olabilir harcamak istiyorum. her bilgi herkes bir muhtemelen hemen altında bulabilirsiniz hakkında HDD ihtiyacınız olabilir:
Söz konusu sabit disk bir Seagate Barracuda 7200,7 80GB, model numarasını ST380011A. Hatta elle bir bağlantı var: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu sürücü muhtemelen 3 1 / 2 "sürücü, bir masaüstü veya dizüstü geliyor? Olarak ne aramak için yaptım olarak neredeyse defiantly atleast olacak, sen, bir USB bağlantısı olan bir sürücü muhafaza isteyecektir bilgisayarınıza 1 USB, Firewire bağlantıları daha hızlı, ancak mutlaka bunun için bir bağlantı olacak değildir. Şahsen kullanarak ve muhafazaları ile herhangi bir deneyim oldu değil yani üzerinde iyi yapar vardır yorum yapamayız satın almadan önce, sadece değerlendirme alıcı bir göz ürün verdik.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet kesinlikle 3.5 "IDE Sürücü's.
|
|||
|
|||
|
Bir tek bir şey dışında iyi; Ben Windows Vista var: P (lanet Vista ben nefret ediyorum). Ama ben bir firewire ve çoklu USB bağlantı noktası var. Ben ortalama kişi daha biliyor bilgisayar donanımı ile ilgili, ancak bilir bu özelliklerini sabit sürücüler gibi clueless yaşıyorum bazı kısımlarının ilgili gelir. Fakat cevap şimdi sadece bir Vista ile uyumlu olduğunu öğrenmek için yararlı oldu teşekkürler. Belirli ürün önerileri yine de hoş geldiniz:) vardır
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hepsi Vista ile uyumlu olursunuz. Evrensel seri veri yolu - bu takın ve açın ve normal bir sabit disk gibi görünür olacak.
"Neden bir dış" benim soru olurdu ihtiyacım var. Neden sadece dahili bu kanca?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Bir daha pahalı yeni bilgisayar var ve statik bir yığılma ile şok edici bir şey kazayla karşılaşma riskini için eski sabit disk yüklemek için bu kadar açmak için tereddüt ediyorum. Sabit sürücü çalışıyor kadar geldi Bilgisayar Ben unplugged bir gün kadar ben de bu yüzden tamamen kapalı doğru şekilde, ve o zaman ben işe yaramadı bu fiş gitti mi emin olun. Hatta ben neden ama anakart kızarmış was açıklamak yolu yoktur bu şasi's açıldı hiçbir zaman, ben sadece da işe yaramadı yerine bulmak yerine çalıştım. Hiç olmazsa, ben bir harici sabit disk zaten gerek ve muhafaza satın bir zaten bir sürücü ile donatılmış satın almak daha ucuz.
|