![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є жорсткий диск зі старого комп'ютера, що мені потрібно знайти зовнішнього корпусу, але їхня справа, я не знаю, що я шукаю, і кожен раз я дивлюся на список продуктів, ніде в мережі я в підсумку нічого, крім розчарування і головний біль. Я знаю, що необхідно корпус IDE інтерфейс для деяких, до цих пір інше, що я "знати", я тільки 50% упевнені, оф. Я думаю, мені потрібно 3,5 ", але я можу помилятися. Якщо хтось тут може допомогти мені, будь ласка, мені потрібно кілька хороших пропозицій, які конкретні продукти подивитися на моєму жорсткому диску, тому що я ще новачок у цій галузі . І ціну питання занадто, я б хотів витрачати менше, ніж $ 40, якщо можливо, але за якість я можу бути готові простягнути, що мало. Я завжди буду вдячний за будь-які пропозиції. Будь-яка інформація про нікому , можливо, необхідно про моє HDD можна знайти трохи нижче: Жорсткий диск у питанні Seagate Barracuda 7200.7 80GB, номер моделі ST380011A. Я навіть отримав посилання на керівництво: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це диски, ймовірно, 3 1 / 2 "приводу, взялося це робочий стіл або ноутбук? А що ще треба шукати, ви хочете Drive Enclosure, яка має зв'язок USB, як ви майже демонстративно мають Atleast 1 USB порт вашого комп'ютера, Firewire з'єднання швидше, але ви не обов'язково будуть мати зв'язок відсутній. Я особисто не мав досвіду з використанням та додатки до нього, так що я не можу коментувати, на яких добре робить , просто подивіться на основі аналізу покупцями даного продукту перед купівлею.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це безперечно 3.5 "IDE Drive.
| |||
| |||
| Це одна добре все, крім одного, у мене Windows Vista: P (Curse Vista Я ненавиджу його). Але я знаю, є FireWire і кілька портів USB. Я знаю більше, ніж в середньому людина знає про комп'ютерні апаратних засобів, але коли мова заходить про специфіку щодо деяких частин, як жорсткі диски я Clueless. Спасибі, якщо ваша відповідь був корисним зараз мені просто потрібно знайти той, який є сумісним з Vista. Конкретні пропозиції продукт як і раніше, вітаємо, хоча:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всі вони сумісні з Vista. Загальна Serial Bus - підключіть його до комп'ютера та увімкніть її, і вона буде відображатися як звичайний жорсткий диск. "Навіщо вам потрібен зовнішній" було б на моє запитання. Чому б просто підключіть його всередині?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| У мене досить дорогим брендом новий комп'ютер, і я нерішучий, щоб відкрити його до встановити старий жорсткий диск на ризик випадкового шокує те з накопичення статичного заряду. Комп'ютеру жорсткий диск прийшов із працював штрафу до одного дня я Unplugged, і запевняю вас, я зробив це, коли воно було вимкнено у правильному напрямку, а потім, коли я пішов до підключіть його в ній не працює. Я навіть не відкрила це шасі так що я ніяк не можете пояснити чому, але це материнська плата була смажена, я навіть намагався замінити його тільки знайти заміну також не працює. В усякому разі, мені потрібно Anyways зовнішніх жорстких дисків, а купувати корпус дешевше, ніж покупка вже оснащені приводом. |