![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така че купува Alienware компютъра 4 или 5 години назад и трясък на мен преди месец (за пореден път). Честно казано съм уморен за справяне с караница на всичко това аз просто искам да спасяване на harddrive и ще използват новия си лаптоп, вместо. Не знам какво инфо ви трябва, но това е Barracuda 7200,7 (това какво пише на гърба), то е 80 участия, модел ST380013AS. Firmware 3,18 и конфиг SYY-07. Да но аз просто искам да се върна на файлове в моя външен harddrive. Имам достъп до компютър от HP като 1998 г. и ми лаптоп от 07. Best Buy иска да ми 159 долара такса за прехвърляне на файловете ми, така че те да отида в ада, честно. Какви са моите опции? ^ _ ^ Благодаря предварително. |
|
| |||
| |||
| Вероятно най-добрият залог ще бъде да се купят както Caddy http://www.ebuyer.com/product/130305 След това прави стария си диск с външен диск. иначе ще трябва да се постави твърдия диск на HP като роб шофиране и копират всички файлове към вашия външен диск, който е арогантен, че HP ще признават 2 карам си мисля, че може би вървят Win98 отколкото XP и на USB ще е 1, а не 2, така ще бъде един бавен процес. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| И двете вътрешни и USB CDROM няма да работи | tonyfipz | Дискове & сменяемите носители | 0 | 23rd май 2009 г. 16:52 |
| PokerStars Вътрешна Грешка | NO FEAR | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 34 | 18 април 2009 10:30 |
| Pokerstars вътрешна грешка # 2 | nirvanafan96 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 19 | 18 април 2009 10:27 |
| 9800GX2 Вътрешен SLI | icu222much | Графика на карти & Монитори | 4 | 30 октомври 2008 год. 20:12 |
| Вътрешен или външен HDD? | thingie2 | Дискове & сменяемите носители | 5 | 25 април 2008 17:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |