menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Potřebujete pomoc záchrana 80 koncert interní HD

Reply

Thread Nástroje
Old 26.prosince 2007, 18:54
Nový člen skupiny

Default Potřebujete pomoc záchrana 80 koncert interní HD

Ok, tak jsem koupil Alienware počítače, 4 nebo 5 let, a spadla na mě před měsícem (ještě jednou). Upřímně jsem unavený z řešení potíží to všechno, tak jsem jen chtěl zachránit disku a budu používat svůj nový laptop místo.

Nevíte, jaké informace, které potřebujete, ale je to Barracuda 7200.7 (to je to co je napsáno na zadní straně), je 80 koncertů, model ST380013AS. Firmware 3.18 a config SYY-07.

Jo, ale já chci zpátky na soubory až na můj externí pevný disk.

Mám přístup k počítači HP od roku 1998 a stejně jako můj notebook od 07. Best Buy chce účtovat mi 159 dolarů na převod moje soubory, takže mohou jít k čertu, čestně.

Jaké jsou mé možnosti? ^ _ ^

Thanks in advance.
Old 27.prosince 2007, 09:19
Člen Skupina

Default Potřebujete pomoc záchrana 80 koncert interní HD

Asi nejlepší by byla sázka na koupi Caddy as http://www.ebuyer.com/product/130305 to pak bude váš starý disk externí disk. jinak budete muset dát na pevný disk v HP jako slave disk a kopírovat všechny soubory do vašeho externího disku, který je předpoklad, že HP bude uznávat 2 disky jsem přemýšlel, že snad běží Win98, než XP a USB bude 1 a ne 2 tak bude pomalý proces.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.