![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αγόρασα ένα Alienware υπολογιστών 4 ή 5 χρόνια πριν και τράκαρε πάνω μου πριν από ένα μήνα (για πολλοστή φορά). Ειλικρινά έχω κουραστεί να ασχολούνται με την ταλαιπωρία του είναι όλα τόσο θέλω μόνο να σώσει την σκληρούς δίσκους και θα χρησιμοποιούν τη νέα μου laptop αντί. Δεν ξέρω τι πληροφορίες έχετε ανάγκη, αλλά είναι ένα Barracuda 7200,7 (που είναι αυτό που λέει για την επιστροφή), που είναι 80 συναυλίες, μοντέλο ST380013AS. Firmware 3,18 και config SYY-07. Ναι, όμως θέλω απλώς να τα αρχεία back up σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους μου. Έχω πρόσβαση σε υπολογιστή HP από το 1998 και όπως μου laptop από 07. Best Buy θέλει να μου χρεώσει 159 δολάρια για να μεταφέρετε τα αρχεία μου, ώστε να μπορεί να πάει στην κόλαση, ειλικρινά. Ποιες είναι οι επιλογές μου; ^ _ ^ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| Πιθανώς το καλύτερο στοίχημα θα ήταν να αγοράσετε ένα κουτί που http://www.ebuyer.com/product/130305 Στη συνέχεια, κάνει τον παλιό σας δίσκο σε εξωτερικό δίσκο. διαφορετικά θα πρέπει να θέσει τον σκληρό δίσκο με το HP ως εξαρτημένη μονάδα δίσκου και να αντιγράψετε όλα τα αρχεία σας στο εξωτερικό δίσκο, που εικάζεται ότι η HP θα αναγνωρίσει τα 2 drives σκέφτομαι ότι ίσως λειτουργία Win98 και όχι XP και το USB θα είναι 1 αντί για 2 έτσι θα είναι μια αργή διαδικασία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Και τα δύο εσωτερικά και USB cdrom δεν θα λειτουργήσει | tonyfipz | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 23η Μαΐου 2009 16:52 |
| PokerStars Εσωτερικό σφάλμα | NO FEAR | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 34 | 18 Απρ 2009 10:30 |
| Pokerstars Εσωτερικό σφάλμα # 2 | nirvanafan96 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 19 | 18 Απρ 2009 10:27 |
| Εσωτερική 9800GX2 SLI | icu222much | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 30 Οκτ 2008 20:12 |
| Εσωτερική ή εξωτερική hdd; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 25 Απρ 2008 17:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |