kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Segítségre van szüksége emelhetők 80 koncert belső HD

Reply

Téma eszközök
Old December 26, 2007, 18:54
Új tag Csoport

Oké, vettem egy Alienware számítógép-4 vagy 5 évvel ezelőtt, és ez az én lezuhant egy hónapja (ismét). Komolyan Fáradt vagyok, hogy foglalkozzon az a probléma, hogy minden úgy Csak azt szeretném salvage a merevlemez és én az én új laptop helyett.

Nem tudom, milyen info van szüksége, de ez egy Barracuda 7200,7 (ez mit is mond a vissza), az 80 koncert, modell ST380013AS. Firmware 3,18 és SYY config-07.

De igen, csak szeretne vissza a fájlokat fel rá az én külső merevlemez.

I have a HP számítógép, mint 1998, és a laptop: 07. Best Buy díj akar nekem 159 dollárt át a fájlokat, így mehet a pokolba, becsületesen.

Mik a lehetőségeim? ^ _ ^

Köszönöm előre.
Old December 27, 2007, 09:19
Csoport tagja

Talán a legjobb az lenne, ha fogadást vásárolni a Caddy http://www.ebuyer.com/product/130305 Ezt követően teszi meg a régi meghajtót egy külső meghajtó. másképp lesz szükség, hogy a merevlemez és a HP, mint egy rabszolga meghajtót, és másolja át az összes fájlt a külső meghajtó, amely jelenti, hogy a HP fogja felismerni a 2 meghajtó gondolkodom, hogy talán Win98 fut, mint XP és Az USB-1 lesz, nem pedig a 2. lesz egy lassú folyamat.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.