![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké, vettem egy Alienware számítógép-4 vagy 5 évvel ezelőtt, és ez az én lezuhant egy hónapja (ismét). Komolyan Fáradt vagyok, hogy foglalkozzon az a probléma, hogy minden úgy Csak azt szeretném salvage a merevlemez és én az én új laptop helyett. Nem tudom, milyen info van szüksége, de ez egy Barracuda 7200,7 (ez mit is mond a vissza), az 80 koncert, modell ST380013AS. Firmware 3,18 és SYY config-07. De igen, csak szeretne vissza a fájlokat fel rá az én külső merevlemez. I have a HP számítógép, mint 1998, és a laptop: 07. Best Buy díj akar nekem 159 dollárt át a fájlokat, így mehet a pokolba, becsületesen. Mik a lehetőségeim? ^ _ ^ Köszönöm előre. |
|
| |||
| |||
| Talán a legjobb az lenne, ha fogadást vásárolni a Caddy http://www.ebuyer.com/product/130305 Ezt követően teszi meg a régi meghajtót egy külső meghajtó. másképp lesz szükség, hogy a merevlemez és a HP, mint egy rabszolga meghajtót, és másolja át az összes fájlt a külső meghajtó, amely jelenti, hogy a HP fogja felismerni a 2 meghajtó gondolkodom, hogy talán Win98 fut, mint XP és Az USB-1 lesz, nem pedig a 2. lesz egy lassú folyamat. |