rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Potrzebna pomoc ratownictwo 80 koncert wewnętrznych HD

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 grudnia 2007, 18:54
Nowe państwa grupy

Default Potrzebna pomoc ratownictwo 80 koncert wewnętrznych HD

Ok, więc kupiłem jeden komputer Alienware 4 lub 5 lat temu i rozbił na mnie miesiąc temu (jeszcze raz). Szczerze jestem zmęczony czynienia z kłopotów tego wszystkiego tak chcę tylko z dysków twardych i odzysk I'll korzystać z mojego nowego laptopa zamiast.

Nie wiem, jakie informacje należy, ale jest to Barracuda 7200,7 (to, co mówi na odwrocie), to jest 80 występów, model ST380013AS. Firmware 3.18 i config SYY-07.

Ale tak chcę tylko pliki z powrotem do góry na moje zewnętrznych dysków twardych.

Mam dostęp do komputera z HP 1998 i jak mój laptop z 07. Best Buy chce mnie opłatą 159 dolarów do mojego transferu plików, dzięki czemu mogą one iść do piekła, uczciwie.

Jakie są moje opcje? ^ _ ^

Thanks in advance.
Old 27 grudnia 2007, 09:19
Członek grupy

Default Potrzebna pomoc ratownictwo 80 koncert wewnętrznych HD

Chyba najlepiej byłoby kupić jako caddy http://www.ebuyer.com/product/130305 Następnie sprawia, że stary dysk zewnętrzny napęd. inaczej będziesz musiał umieścić dysk twardy w HP jako slave dysk i skopiować wszystkich plików do zewnętrznego dysku, to przypuszczenia, że HP będzie rozpoznać 2 dyski myślę, że to może być uruchomiony Win98 niż XP i USB będzie 1 zamiast 2 tak będzie powolny proces.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.