![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, więc kupiłem jeden komputer Alienware 4 lub 5 lat temu i rozbił na mnie miesiąc temu (jeszcze raz). Szczerze jestem zmęczony czynienia z kłopotów tego wszystkiego tak chcę tylko z dysków twardych i odzysk I'll korzystać z mojego nowego laptopa zamiast.
Nie wiem, jakie informacje należy, ale jest to Barracuda 7200,7 (to, co mówi na odwrocie), to jest 80 występów, model ST380013AS. Firmware 3.18 i config SYY-07. Ale tak chcę tylko pliki z powrotem do góry na moje zewnętrznych dysków twardych. Mam dostęp do komputera z HP 1998 i jak mój laptop z 07. Best Buy chce mnie opłatą 159 dolarów do mojego transferu plików, dzięki czemu mogą one iść do piekła, uczciwie. Jakie są moje opcje? ^ _ ^ Thanks in advance. |
|
|
|||
|
|||
|
Chyba najlepiej byłoby kupić jako caddy http://www.ebuyer.com/product/130305 Następnie sprawia, że stary dysk zewnętrzny napęd. inaczej będziesz musiał umieścić dysk twardy w HP jako slave dysk i skopiować wszystkich plików do zewnętrznego dysku, to przypuszczenia, że HP będzie rozpoznać 2 dyski myślę, że to może być uruchomiony Win98 niż XP i USB będzie 1 zamiast 2 tak będzie powolny proces.
|