![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bun, deci am cumparat un Alienware computer 4 sau 5 ani în urmă, şi el mi-a prăbuşit pe o lună în urmă (din nou). Sincer Sunt obosit de a face cu hassle de toate, aşa că am vrea să salvare a harddrive şi voi folosi noul meu loc de laptop. Nu ştiţi ce aveţi nevoie de informaţii, dar este o Barracuda 7200.7 (asta e ceea ce scrie pe spate), acesta este de 80 gigs, model ST380013AS. Firmware 3.18 şi config SYY-07. Da, dar vreau doar să înapoi de fişiere de până spre meu harddrive extern. Am acces la un computer de la HP 1998 si ca laptop-ul meu de la 07. Cel mai bun vrea să cumpere taxa de mine 159 de dolari pentru a transfera fişierele mele astfel încât să poată merge în iad, sincer. Care sunt opţiunile mele? ^ _ ^ Mulţumesc în avans. |
|
| |||
| |||
| Probabil cel mai bun pariu ar fi aceea de a cumpara o cutie pentru ceai ca http://www.ebuyer.com/product/130305 Apoi face vechea unitate un disc extern. altfel va trebui să pună pe hard disc la HP ca un sclav conduce vehicule şi de a copia toate fişierele de pe disc extern pentru a-ţi, că este încrezut că HP va recunoaşte de 2 unităţi, mă gândesc, poate-l rulează Win98, mai degrabă decât XP şi USB va fi de 1, mai degrabă decât 2 deci va fi un proces lent. |
![]() |
|
| Marcaje |