menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Potrebujete pomoc záchrana 80 koncert interné HD

Reply

Thread Tools
Old 26.prosince 2007, 18:54
Nový člen skupiny

Default Potrebujete pomoc záchrana 80 koncert interné HD

Ok, tak jsem koupil Alienware počítače, 4 alebo 5 rokov, a spadla na mňa pred mesiacom (ešte raz). Úprimne som unavený z riešení problémov to všetko, tak som len chcel zachrániť disku a budem používať svoj nový laptop miesto.

Neviete, aké informácie, ktoré potrebujete, ale je to Barracuda 7200.7 (to je to čo je napísané na zadnej strane), je 80 koncertov, model ST380013AS. Firmware 3.18 a config syy-07.

Jo, ale já chci zpátky na súbory až na môj externý pevný disk.

Mám prístup k počítaču HP od roku 1998 a rovnako ako môj notebook od 07. Best Buy chce účtovať mi 159 dolárov na prevod moje súbory, takže môžu ísť do pekla, čestne.

Aké sú moje možnosti? ^ _ ^

Thanks in advance.
Old 27.prosince 2007, 09:19
Člen Skupina

Default Potrebujete pomoc záchrana 80 koncert interné HD

Asi najlepšie by bola stávka na kúpu Caddy as http://www.ebuyer.com/product/130305 to potom bude váš starý disk externý disk. inak budete musieť dať na pevný disk v HP ako slave disk a kopírovať všetky súbory do vášho externého disku, ktorý je predpoklad, že HP bude uznávať 2 disky jsem přemýšlel, že snad beží Win98, ako XP a USB bude 1 a nie 2 tak bude pomalý proces.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.