az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Dahili HD 80 iş salvaging yardıma mı ihtiyacınız var?

Reply

Konu Araçları
Old 26 Aralık 2007, 18:54
Yeni Üye Grubu

Default Dahili HD 80 iş salvaging yardıma mı ihtiyacınız var?

Tamam, bu nedenle 4 veya 5 yıl önce bir Alienware bilgisayar aldım ve bana bir ay önce (yine) düştü. Dürüst bunu için çaba sarf tüm ben sadece sabitdisk kurtarma ve ben bunun yerine yeni dizüstü Kullanacağımız istiyorum ilgili çok yoruldum.

Neye ihtiyacınız bilgi ancak bir Barracuda 7200,7 (bunun arkasında ne diyor's), bu 80 indir, model ST380013AS olduğunu biliyor musunuz. Firmware 3,18 ve SYY config-07.

Ama sadece benim harici sabitdisk üzerine dosyaları geri istiyorum evet.

Ben 1998 ve dizüstü bilgisayar gibi 07 from HP bilgisayara erişimi vardır. Onlar da cehennem için, dürüst olabilir Best Buy bana dosya aktarmak için 159 dolar ücret istiyor.

Seçeneklerim nelerdir? ^ _ ^

Şimdiden teşekkür ederiz.
Old 27 Aralık 2007, 09:19
Üye Grubu

Default Dahili HD 80 iş salvaging yardıma mı ihtiyacınız var?

Muhtemelen en iyi yol olarak bir çay almak olacak http://www.ebuyer.com/product/130305 o eski sürücü harici bir sürücü yapar. aksi takdirde HP bir köle sürücü olarak sabit disk koymak ve harici sürücü üzerine tüm dosyaları kopyalama, bu HP Ben belki daha ziyade XP ve Win98 çalışan bu düşündüklerim 2 sürücüleri tanıyacak kendine gerekli olacak USB 1 yerine 2 çok yavaş bir süreç olacaktır.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından