менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Потрібна допомога утилізації 80 концерту внутрішніх HD

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 грудня 2007, 18:54
Нові члени групи

Default Потрібна допомога утилізації 80 концерту внутрішніх HD

Гаразд, так що я купив комп'ютер Alienware 4 або 5 років тому, і він упав на мене місяць тому (ще раз). Чесно кажучи, я втомилася займаються клопоту всього цього я просто хочу, щоб врятувати жорсткий диск і я буду використовувати свій новий ноутбук замість.

Чи не знаю, що інформацію вам потрібно, але це Barracuda 7200.7 (ось що говорить на спині), то 80 концертів, модель ST380013AS. Firmware 3.18 і налаштування SYY-07.

Але Та я просто хочу повернутися на файли розміром до мого зовнішнього жорсткого диска.

У мене є доступ до комп'ютера з HP 1998, як і мій ноутбук з 07. Best Buy хоче доручити мені 159 доларів, щоб перенести файли так, щоб вони могли відправитися в пекло, чесне слово.

Які є варіанти? ^ _ ^

Спасибо заранее.
Old 27 грудня 2007, 09:19
Член групи

Default Потрібна допомога утилізації 80 концерту внутрішніх HD

Можливо, кращим буде купити як Caddy http://www.ebuyer.com/product/130305 Потім він робить ваш старий диск зовнішній диск. в іншому випадку вам необхідно поставити жорсткий диск в НР як рабів диска і скопіювати всі файли на ваш зовнішній жорсткий диск, тобто припускаючи, що HP не визнає 2 дисках я думаю, може бути, він працює, а не Win98 та XP USB буде 1, а не 2 так буде повільний процес.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як внутрішні, так і USB CD-ROM не буде працювати tonyfipz Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 23 травня 2009 16:52
PokerStars Внутрішня помилка No Fear Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 34 18 квітня 2009 10:30
Pokerstars Внутрішня помилка # 2 nirvanafan96 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 19 18 квітня 2009 10:27
Внутрішній SLI 9800GX2 icu222much Графічні карти & Монітори 4 30 жовтня 2008 20:12
Внутрішній або зовнішній жорсткий диск? thingie2 Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 25 квітня 2008 17:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.