![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, так що я купив комп'ютер Alienware 4 або 5 років тому, і він упав на мене місяць тому (ще раз). Чесно кажучи, я втомилася займаються клопоту всього цього я просто хочу, щоб врятувати жорсткий диск і я буду використовувати свій новий ноутбук замість. Чи не знаю, що інформацію вам потрібно, але це Barracuda 7200.7 (ось що говорить на спині), то 80 концертів, модель ST380013AS. Firmware 3.18 і налаштування SYY-07. Але Та я просто хочу повернутися на файли розміром до мого зовнішнього жорсткого диска. У мене є доступ до комп'ютера з HP 1998, як і мій ноутбук з 07. Best Buy хоче доручити мені 159 доларів, щоб перенести файли так, щоб вони могли відправитися в пекло, чесне слово. Які є варіанти? ^ _ ^ Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| Можливо, кращим буде купити як Caddy http://www.ebuyer.com/product/130305 Потім він робить ваш старий диск зовнішній диск. в іншому випадку вам необхідно поставити жорсткий диск в НР як рабів диска і скопіювати всі файли на ваш зовнішній жорсткий диск, тобто припускаючи, що HP не визнає 2 дисках я думаю, може бути, він працює, а не Win98 та XP USB буде 1, а не 2 так буде повільний процес. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як внутрішні, так і USB CD-ROM не буде працювати | tonyfipz | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 23 травня 2009 16:52 |
| PokerStars Внутрішня помилка | No Fear | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 34 | 18 квітня 2009 10:30 |
| Pokerstars Внутрішня помилка # 2 | nirvanafan96 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 19 | 18 квітня 2009 10:27 |
| Внутрішній SLI 9800GX2 | icu222much | Графічні карти & Монітори | 4 | 30 жовтня 2008 20:12 |
| Внутрішній або зовнішній жорсткий диск? | thingie2 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 25 квітня 2008 17:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |