![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, имаме проблем на ръцете ми, аз съм изнурителен към двойствен обувка с XP Vista и аз се опитах да стартирате от CD използвайки Gparted в CD устройството, сега, когато съм зареждане на компютъра, че няма да признае това отидох в моя BIOS и BIOS не разпознава, че в багажника приоритет опции, Айв проверяват връзките в компютъра и всички те изглеждат да са на точното място, част начин чрез стартиране се появява съобщение, казвайки: Не Drive Fastrack controller.Bios не е инсталиран. Това е голяма болка в задника и съвети / помощ е силно ценена, както и отговори на всички болни въпроси! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Устройства трябва да се появи в BIOS, преди да правиш нещо друго, проверете мощност, кабели и също джъмперите.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Toshiba Батерия Признаване Проблем | githanis | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 31 май 2009 г. 07:12 |
| Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране | Бъба | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| HD DVD и признаване | dmdougie | Дискове & сменяемите носители | 7 | 31 май 2008 г. 06:17 |
| Камера признаване проблеми | Batmancaver | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 Дек 2007 13:47 |
| BIOS | Ейндж | Общи Хардуер Чат | 6 | 10 ноември 2007 10:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |