menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Potřebujete pomoc s Bios -> CD ROM uznání

Reply

Thread Nástroje
Old 12. června 2008, 18:11
Nový člen skupiny

Ahoj, mám problém v mých rukou, já jsem se pokoušela duální boot s xp vista a já jsem se snažil zavést systém z CD pomocí Gparted na CD-ROM, hned při startu počítače, i to neuzná, tak jsem šel do mé bios a bios nerozpozná je v boot priority možnosti, IVE zkontrolovat připojení v počítači a všechny se zdají být na správném místě, takže v průběhu zaváděcí se zobrazí zpráva, řkouce: Ne Drive Fastrack controller.Bios není nainstalován. To je hlavní osina v zadku a tipů / pomoci jsou velmi oceňována, a špatného zodpovědět veškeré dotazy!
Old 13. června 2008, 02:38
Administrátor Skupina

Pohony muset prokázat v BIOSu před dělat nic jiného, zkontrolujte napájení, kabely a také jumperů.

Pokud tomu tak není vidět v BIOSu a pak jednou z výše uvedených je špatné, nebo se řídit přípitek.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.