![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχεις ένα πρόβλημα σχετικά με τα χέρια μου, εγώ προσπαθώ να έχω διπλή εκκίνηση με XP και Vista, προσπάθησα να εκκινήσετε από το CD χρησιμοποιώντας Gparted στο CD-ROM, τώρα, όταν κάνω εκκίνηση του υπολογιστή δεν θα αναγνωρίσει έτσι πήγα στο BIOS μου και το BIOS δεν αναγνωρίζει ότι στην προτεραιότητα επιλογές εκκίνησης, IVE ελέγχονται οι συνδέσεις στον υπολογιστή και όλα φαίνεται να είναι στο σωστό μέρος, ένα μέρος μέσω του boot εμφανίζεται ένα μήνυμα λέγοντας Δεν Drive Fastrack controller.Bios δεν είναι εγκατεστημένο. Αυτό είναι ένα μεγάλο μπελάς και συμβουλές / βοήθεια είναι ιδιαίτερα, και της κακής απαντήσει στις ερωτήσεις! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δίσκοι πρέπει να δείξει στο BIOS πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο, έλεγχος ισχύος, τα καλώδια και επίσης γέφυρες βραχυκύκλωσης.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Toshiba Battery Αναγνώριση Προβλήματος | githanis | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 31 Μαΐου 2009 07:12 |
| Crashed BIOS μου; - Το BIOS που είναι τώρα σε όλες τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες | Bubba | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 7 Απρ 2009 15:33 |
| HD DVD και αναγνώριση | dmdougie | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 31 Μαΐου 2008 06:17 |
| Κάμερα αναγνώριση προβλημάτων | Batmancaver | Digital Imaging & Printers | 2 | 28 Δεκ. 2007 13:47 |
| Bios | Ange | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 10 Νοε 2007 10:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |