![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, dobio je problem na moje ruke, ja sam bio težak to dvojan čizma sa vidik i XP sam pokušao to čizma from CD koristeći Gparted u CD pogon, a sada kada sam čizma računalo neće prepoznati pa sam otišao u moj bios i bios ne prepoznaje ga u boot prioritet opcije, Ive provjeriti veze na računalu i sve činiti se biti na pravom mjestu, dio kroz boot pojavljuje se poruka kazivanje Ne Drive Fastrack controller.Bios nije instaliran. To je veliki bol u magarca i savjete / pomoć je mnogo poštovati i bolesne odgovoriti bilo koji pitanje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pogoni trebaju pokazati u BIOS prije nego što bilo što drugo, check napajanja, kablovi i jumpers.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Toshiba Baterija prepoznavanje problema | githanis | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 31. svibanj 2009 07:12 |
| Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost | Bubba | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 7. travanj 2009 15:33 |
| HD DVD i priznavanje | dmdougie | Drives & Izmjenjivi mediji | 7 | 31. svibanj 2008 06:17 |
| Fotoaparat prepoznavanje problema | Batmancaver | Digital Imaging & Pisači | 2 | 28. prosinac 2007 13:47 |
| Bios | ange | General Hardware Chat | 6 | 10. studeni 2007 10:28 |
| Thread Tools | |
| |