![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, van egy probléma az én kezem, én már próbálta dual boot xp-val kilátás és én próbáltam indítani Gparted CD segítségével a CD-meghajtó, most, amikor a számítógép boot nem fogja felismerni, ezért bementem én bios és a bios nem ismeri fel azt a boot prioritást élvező, ive ellenőrizni a csatlakozásokat a számítógép, és minden úgy tűnik, hogy a megfelelő helyen részt végig a boot egy üzenet jelenik meg, mondván nem Drive Fastrack controller.Bios nincs telepítve. Ez nagy fájdalom a szamár és tips / help is greatly appreciated, és rossz választ a kérdésekre! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Drives kell megjelenni a BIOS előtt csinál semmi mást, ellenőrizze erővel, kábelek és Jumpers.
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Toshiba Battery Megjelenítés Probléma | githanis | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 31. május 2009 07:12 |
| Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 7. április 2009 15:33 |
| HD-DVD és elismerés | dmdougie | Drives & Removable Media | 7 | 31. május 2008 06:17 |
| Kamera elismerés problémák | Batmancaver | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 28. december 2007 13:47 |
| Bios | ange | Általános fémáru Chat | 6 | 10. november 2007 10:28 |
| Téma eszközök | |
| |