![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, turiu problema, mano rankas, i ve been trying į dvigubą paleidimo su XP, Vista ir aš bandėme krautis iš CD naudojant gparted į kompaktinį diską, o dabar, kai aš paleiskite kompiuterį jis nepripažins, kad aš atvykau į mano BIOS ir BIOS neatpažįsta jį parsisiųsti prioritetų galimybių, IVE patikrinti visų kompiuterinių ryšių ir visi jie, atrodo, reikiamoje vietoje, dalis, kaip per įkrovos pranešimas, sakydamas: ĮRENGINIO NĖRA Fastrack controller.Bios nėra įdiegtas. Tai yra pagrindinis skausmas asilas ir patarimai / Help yra labai vertinama, ir blogai atsakyti į visus klausimus! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diskus reikia rodyti savo BIOS, prieš ką nors kita, patikrinkite, ar elektros, kabeliai ir megztinio.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Toshiba Battery pripažinimo problema | githanis | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Gegužė 31, 2009 07:12 |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| HD DVD pripažinimas | dmdougie | Drives & Removable Media | 7 | Gegužė 31, 2008 06:17 |
| Fotoaparatas pripažinimo problemos | Batmancaver | Digital Imaging & Printers | 2 | 28 gruodis 2007 13:47 |
| BIOS | Ange | General Hardware Chat | 6 | Lapkritis 10, 2007 10:28 |
| Temos įrankiai | |
| |