![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám problém v mojich rukách, já jsem sa pokúšala duální boot s xp vista a já jsem se snažil zaviesť systém z CD pomocou Gparted na CD-ROM, hned pri štarte počítača, aj to neuzná, tak som išiel do mojej bios a bios nerozpozná je v boot priority možnosti, IVE skontrolovať pripojenia v počítači a všetky sa zdajú byť na správnom mieste, takže v priebehu zavádzaciu sa zobrazí správa, řkouce: Nie Drive Fastrack controller.Bios nie je nainštalovaný. To je hlavný osina v zadku a tipov / pomoci sú veľmi oceňovaná, a zlého odpovedať na všetky otázky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pohony musieť preukázať v BIOSu pred robiť nič iného, skontrolujte napájanie, káble a aj jumper.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Toshiba Batérie Uznanie problému | githanis | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 31. mája 2009 07:12 |
| Moja BIOS zhroutil? - Môj BIOS je teraz nastavená na továrenské nastavenia | Bubba | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 7. apríla 2009 15:33 |
| HD DVD a uznávaní | dmdougie | Drives & Removable Media | 7 | 31. mája 2008 06:17 |
| Fotoaparát uznanie problémov | Batmancaver | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 28. decembra 2007 13:47 |
| Bios | ange | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 10. novembra 2007 10:28 |
| Thread Tools | |
| |