![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, є проблема у мене на руках, я В.Е. намагалися подвійний завантаження XP з Vista, і я намагалася завантажитися з компакт допомогою Gparted в дисковод компакт-дисків, тепер при завантаженні комп'ютера він не буде визнавати так що я ввійшов у свою BIOS BIOS і не визнає його в настройках пріоритет завантаження, Ive перевірив підключення на комп'ютері, і всі вони, схоже, в потрібному місці, частину шляху через завантаженні з'являється повідомлення "немає диска Fastrack controller.Bios не встановлена. Це велика біль в дупі і поради / допомога дуже цінується, і жорстоке відповісти на будь-які питання! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Диски повинні показати, в BIOS, перш ніж робити що-небудь ще, перевірте влади, а також кабелів перемичок.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Toshiba Battery задачі розпізнавання | githanis | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 31 травня 2009 07:12 |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| HD DVD і визнання | dmdougie | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 31 травня 2008 06:17 |
| Проблеми визнання камери | Batmancaver | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 грудня 2007 13:47 |
| Bios | Анж | Генеральний обладнання чат | 6 | 10 листопада 2007 10:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |