![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Im Hledáme ke koupi mega hůl pro můj počítač a potřebují někteří vaši pomoc! Ok, tak jsem si nové Windows Vista notebook a chci pro přenos souborů ze starého počítače, systém Windows XP. Takže moje otázka je je-li si koupit paměťovou kartu bude compataible jak s mým průhled laptop xp a počítač? nazdraví Kooga ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| flash disk máte na mysli?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden příspěvek v jednom fóru na téma, díky.
| |||
| |||
| (Omlouvám se za to! ) Takže pokud mohu koupit tento http://www.amazon.co.uk/Integral-Hig...8402235&sr=1-4 Bude schopen přenášet soubory z mého počítače xp na vista laptop? |
|
| |||
| |||
| ano |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mimo pracovní Memory Stick? | Sayjod | Drives & Removable Media | 1 | 23.října 2009 09:45 |
| Memory Stick nefunguje | djkcp | Drives & Removable Media | 8 | 19. únor 2009 15:02 |
| Memory Stick bloku? | mctw | Drives & Removable Media | 1 | 18. Září 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Drives & Removable Media | 4 | 19. května 2008 02:03 |
| Memory Stick pracuje v jednom PC, ale ne ostatní | intellix | Drives & Removable Media | 3 | 2. října 2007 15:52 |
| Thread Nástroje | |
| |