![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, Im looking vásárolni mega stick a számítógépről, és szükség van néhány segítséged! Ok így már az új Windows Vista laptop és szeretnék fájlok a régi Windows XP számítógépre. Szóval a kérdésem van ha veszek egy memóriakártyát lesz compataible egyaránt én vista xp laptop és számítógép? cheers Kooga ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| flash drive you mean?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy hozzászólás, egy fórum, egy témát, kösz.
| |||
| |||
| (Sajnálom! ) Szóval, ha vásárolni ezt a http://www.amazon.co.uk/Integral-Hig...8402235&sr=1-4 Azt is át fájlokat én xp számítógép kilátás laptop? |
|
| |||
| |||
| igen |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem Working Memory Stick? | Sayjod | Drives & Removable Media | 1 | Október 23, 2009 09:45 |
| Memory Stick nem működik | djkcp | Drives & Removable Media | 8 | 19. február 2009 15:02 |
| Memory Stick blokk??? | mctw | Drives & Removable Media | 1 | 18. Szeptember 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Drives & Removable Media | 4 | 19. május 2008 02:03 |
| Memory Stick dolgozik egy pc, de a többi | intellix | Drives & Removable Media | 3 | 2. október 2007 15:52 |
| Téma eszközök | |
| |