![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Им желе купити мега стицк за моје рачунар и неке од потреба ваша помоћ! Ок тако сам нови Уиндоус Виста лаптоп и желим пренос картотека из мој стари Уиндоус КСП рачунара. Дакле моје питање је ако ја купити меморы стицк ће бити са обе цомпатаибле мој лаптоп видик и КСП рачунару? наздравље Коога ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бљесак возити вас значи?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Један пост на једном форуму, на тему, хвала.
| |||
| |||
| (извињавамо се о томе! ) Дакле, ако сам купити овај хттп://ууу.амазон.цо.ук/Интеграл-Хиг...8402235&ср=1-4 То ће бити у могућности за пренос датотека из мој рачунар на ксп виста лаптоп? |
|
| |||
| |||
| да |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нон Рад Меморы Стицк ™? | Саыјод | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 23. Окт 2009 09:45 |
| Меморы Стицк Нот Уоркинг | дјкцп | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 19 фебруар 2009 15:02 |
| Меморы Стицк блок? | мцту | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 18. сеп 2008 17:14 |
| УСБ Меморы Стицк & Виста | еланорбретон | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 19 мај 2008 02:03 |
| Меморы стицк ради на једном рачунару, али не и остале | интелликс | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 2 октобар 2007 15:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |