![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички мои първия пост. Моят стар компютър има пържени от powerpack, и засвириха дънната платка и всички устройства, или поне така си мислех, иначе аз bougth нова и си помислих, че аз ще се опитам да се свързват стария си HD да се види дали всичко е станало. Стана шофиране е призната и може да получите достъп до файлове др Какво бих искал да знам е ...... стария диск има XP Home на него, но Не знам как да влезете в него, аз имам на пароли има просто не влезете в екрана за шофиране тя е включена, аз Просто влезте в първичното устройство и кликнете изследват за втория диск за достъп до файловете. Ако това е невъзможно за мен да направя, че да, както и formatt на шофиране (след трансфер на файлове, аз искам). За да го направя, че аз просто кликнете върху правото на шофиране и кликнете формат? |
|
| |||
| |||
| другите шофиране е XP Home новия ми диск е XP про |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да бъде в състояние да
, когато силата на PC следващия път да натиснете F8, ако не F10 понякога работи Това би трябвало да доведе до зареждане меню изберете диска със стария си о / и и натиснете влиза, тя може да започне M8 добър късмет един часа проблемите въпреки че може и да не reckonise вашия нов m / Б и отказват да обувка или ако тя не може да се каже, че хардуера е променила и че ще трябва да въведете нов ключ за Windows за работа Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Отколкото за това, какво ще стане ако тя doesn't работата, трябва ли просто трябва да форматирате да го използвате като втори диск, неговото там му признати др |
|
| |||
| |||
| Само, че опитах, но само XP пропорционално е видимо, така че вероятно навик работа, така че как да го използвате като допълнителен багаж (както и да изтриете всичко от там, са спасени всички файлове и е необходимо да се). |
|
| |||
| |||
| се стигна до избор на твърдия диск, което да стартирате от? |
|
| |||
| |||
| се стигна до избор на твърдия диск, което да стартирате от? Ако искате да я използвате като допълнително съхранение след това го формат, идете на моя компютър и да видим какво карам писмо е, вашата дискета, ако имат едно и ще бъде първия си диск, ще се С, след което другите ви дискове ще бъдат D и така нататък, така че, когато искате да съхранявате инсталира нещо или просто смяна на desination папка на вашия нов ч / г писмо |
|
| |||
| |||
| не, изберете този, който на всички, това е устройство E, |
|
| |||
| |||
| Опитах отново, просто OS, ако аз formatt Ще мога ли да изтриете всички файлове, които са на него, включително на файлове? |
|
| |||
| |||
| ОК там е друг начин, но трябва да отидат в BIOS и да изберете, което твърдия диск, за да стартирате от ОК шофиране E следващия път, когато intall нещо или свалени отвори д направи папка след това, ако изтеглите натиснете върху стрелката сочи надолу и изберете новия си диск и щракнете върху папката, ще се покаже, щракнете върху папката, след това кликнете OK Ако инсталирате просто променя директорията на инсталацията, като кликнете върху бутона Browse освен когато това става ТР инсталирате и отново да изберете новия си сайт, някои инсталира искаме от вас да отидете в напреднала опции, но методът е същото Надявам се това да помогне |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Как да се свържете с роби шофиране, когато това не е свободен конектор на твърдия диск кабел? | gideon112 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 8 юни 2009 03:21 |
| Помощ С Струговане Slave Hard Drive до главния Hard Drive | Cogglesz | Дискове & сменяемите носители | 1 | 30 Март 2009 09:28 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |