menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Nový starý pevný disk

Reply

Thread Nástroje
Old 3.března 2008, 11:18
Nový člen skupiny

Default Nový starý pevný disk

Zdravím všechny mé první post.
Můj starý počítač dostal smažené v PowerPack a troubíce desce a všechny disky, nebo tak jsem si myslel, mimochodem i bougth nový a myšlení bych se pokusit připojit můj starý hd, abyste zjistili, zda něco stalo. Fungovalo to disk je rozpoznán a může i přístup k souborům atd.
Co bych chtěl vědět, je ...... starý disk má XP Home na něj, ale i dont know how pro přihlášení k ní mají i hesla je prostě žádný přihlásit obrazovky pro pohon má, i Jen přihlášení k primární jednotky a klepněte na druhý disk prohlédnout na přístup k souborům.
Pokud to není možné, abych to udělal já, stejně formatt mechaniky (po přenos souborů chci). Chcete-li si, že mám jen klikněte pravým tlačítkem myši na disk a klepněte na formát?
Old 3.března 2008, 12:13
Nový člen skupiny

ostatní řídit má xp domov můj nový disk má xp pro
Old 3. března 2008, 12:19
Dárce Skupina

měli byste být schopni
když se moc do PC příště zachovat tlačení F8 pokud ne F10 někdy funguje
to by mělo přinést do boot menu
vybrat disk se stará o vaše / s a stiskněte Enter, je možné začít až M8 štěstí
jeden problém když to nemusí reckonise vašeho nového m / b a odmítnout boot nebo pokud to je možné říci, že hardware se změnila a že budete muset zadat nové klíče pro Windows pro práci

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 3.března 2008, 12:25
Nový člen skupiny

Děkujeme za to, že co když to doesnt práce, mohu jen zformátovat jej použít jako sekundární disk, jeho tam, jeho rozpoznaného atd.
Old 3.března 2008, 12:30
Nový člen skupiny

Stačí, aby se pokusil, ale pouze pro xp byla viditelná, takže zřejmě zvyklý pracovat tak, jak jej použít i jako extra skladování (mohu i odstranit všechno tam jsem zachránil i všechny soubory potřebné k).
Old 3.března 2008, 12:37
Dárce Skupina

jste se dostali na výběr, který disk pro zavedení z?
Old 3.března 2008, 12:40
Dárce Skupina

jste se dostali na výběr, který disk pro zavedení z?
Pokud chcete použít jako extra skladování pak zformátovat, přejděte na svůj počítač a zjistit, jaké písmeno má vaše diskety, pokud u mít jeden bude
Vaše první disk bude C, pak se vaše jiné disky budou D a tak dále, takže pokud chcete něco uložit nebo instalovat stačí změnit složku desination na své nové h / d dopis
Old 3. března 2008, 12:41
Nový člen skupiny

Ne, zvolit, které nás to je vše, je řídit e,
Old 3.března 2008, 12:47
Nový člen skupiny

pokusil znovu, jen nás, i když formatt budu schopen odstranit všechny soubory, které jsou na ni včetně os soubory?
Old 3.března 2008, 12:49
Dárce Skupina

ok neexistuje jiná cesta, ale budete muset jít do bios a vybrat disk pro zavedení z
ok disk E příštím intall něco stáhnout nebo otevřít e vytvořit složku
pak v případě stažení klikněte na šipku směřující dolů a vyberte si nové jednotky a klepněte na tlačítko složky budou zobrazeny, klepněte na složku, klepněte na tlačítko OK
pokud instalujete jen změnit instalaci tím, že kliknete na tlačítko Procházet vedle, kde je ukládána tp instalovat a znovu výběru vaší nové stránky, některé vyžadují instalaci, že máš na pokročilé možnosti, ale postup je stejný
Hope this helps
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základní desky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Jak se připojit slave disk, když neexistuje žádný náhradní konektor na pevný disk kabel? gideon112 Drives & Removable Media 1 8 června 2009 03:21
Pomoc s Soustružení Slave Pevný disk na hlavní pevný disk Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. března 2009 09:28
Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. března 2009 06:46
Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 8 15. Září 2006 03:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.