![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny mé první post. Můj starý počítač dostal smažené v PowerPack a troubíce desce a všechny disky, nebo tak jsem si myslel, mimochodem i bougth nový a myšlení bych se pokusit připojit můj starý hd, abyste zjistili, zda něco stalo. Fungovalo to disk je rozpoznán a může i přístup k souborům atd. Co bych chtěl vědět, je ...... starý disk má XP Home na něj, ale i dont know how pro přihlášení k ní mají i hesla je prostě žádný přihlásit obrazovky pro pohon má, i Jen přihlášení k primární jednotky a klepněte na druhý disk prohlédnout na přístup k souborům. Pokud to není možné, abych to udělal já, stejně formatt mechaniky (po přenos souborů chci). Chcete-li si, že mám jen klikněte pravým tlačítkem myši na disk a klepněte na formát? |
|
| |||
| |||
| ostatní řídit má xp domov můj nový disk má xp pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| měli byste být schopni
když se moc do PC příště zachovat tlačení F8 pokud ne F10 někdy funguje to by mělo přinést do boot menu vybrat disk se stará o vaše / s a stiskněte Enter, je možné začít až M8 štěstí jeden problém když to nemusí reckonise vašeho nového m / b a odmítnout boot nebo pokud to je možné říci, že hardware se změnila a že budete muset zadat nové klíče pro Windows pro práci Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Děkujeme za to, že co když to doesnt práce, mohu jen zformátovat jej použít jako sekundární disk, jeho tam, jeho rozpoznaného atd. |
|
| |||
| |||
| Stačí, aby se pokusil, ale pouze pro xp byla viditelná, takže zřejmě zvyklý pracovat tak, jak jej použít i jako extra skladování (mohu i odstranit všechno tam jsem zachránil i všechny soubory potřebné k). |
|
| |||
| |||
| jste se dostali na výběr, který disk pro zavedení z? |
|
| |||
| |||
| jste se dostali na výběr, který disk pro zavedení z? Pokud chcete použít jako extra skladování pak zformátovat, přejděte na svůj počítač a zjistit, jaké písmeno má vaše diskety, pokud u mít jeden bude Vaše první disk bude C, pak se vaše jiné disky budou D a tak dále, takže pokud chcete něco uložit nebo instalovat stačí změnit složku desination na své nové h / d dopis |
|
| |||
| |||
| Ne, zvolit, které nás to je vše, je řídit e, |
|
| |||
| |||
| pokusil znovu, jen nás, i když formatt budu schopen odstranit všechny soubory, které jsou na ni včetně os soubory? |
|
| |||
| |||
| ok neexistuje jiná cesta, ale budete muset jít do bios a vybrat disk pro zavedení z ok disk E příštím intall něco stáhnout nebo otevřít e vytvořit složku pak v případě stažení klikněte na šipku směřující dolů a vyberte si nové jednotky a klepněte na tlačítko složky budou zobrazeny, klepněte na složku, klepněte na tlačítko OK pokud instalujete jen změnit instalaci tím, že kliknete na tlačítko Procházet vedle, kde je ukládána tp instalovat a znovu výběru vaší nové stránky, některé vyžadují instalaci, že máš na pokročilé možnosti, ale postup je stejný Hope this helps |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Jak se připojit slave disk, když neexistuje žádný náhradní konektor na pevný disk kabel? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8 června 2009 03:21 |
| Pomoc s Soustružení Slave Pevný disk na hlavní pevný disk | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. března 2009 09:28 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |