μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Νέα παλιό σκληρό δίσκο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Μαρτίου 2008, 11:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi all το πρώτο μου post.
Το παλιό pc έχεις τηγανητές από το PowerPack, και η μητρική πλακέτα και ανατίναξε όλες τις μονάδες, ή τουλάχιστον έτσι σκέφτηκα, έτσι κι αλλιώς, ένα νέο bougth και νόμιζα ότι θα προσπαθήσει να συνδεθεί παλιό μου hd να δούμε αν κάτι συμβεί. Δούλεψε οδήγησης αναγνωρίζεται και θ μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία κ.λπ.
Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι παλιά ...... οδήγησης έχει XP Home σε αυτό, αλλά i dont ξέρει πώς να συνδεθεί με αυτό, έχω τους κωδικούς πρόσβασης δεν είναι απλώς συνδεθείτε με οθόνη για την οδήγηση είναι ενεργοποιημένο, i μόλις συνδεθείτε με κύρια μονάδα δίσκου και κάντε κλικ διερευνήσει σε δεύτερη προσπάθεια για την πρόσβαση σε αρχεία.
Εάν δεν είναι δυνατόν για να κάνω ότι μου επιτρέπετε και formatt τον δίσκο (μετά από μεταφορά αρχείων θα ήθελα). Για να γίνει αυτό μόνο μπορώ να κάνω δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου και κάντε κλικ στο σχήμα;
Old 3 Μαρτίου 2008, 12:13
Νέο Μέλος Ομάδα

το άλλο δίσκο μου έχει XP Home νέα μονάδα δίσκου έχει XP Pro
Old 3 του Μάρτη 2008, 12:19
Ομάδα Δωρητών

ίσως να είναι σε θέση να
όταν εξουσία μέχρι τον υπολογιστή την επόμενη φορά κρατήσει πιέζοντας το πλήκτρο F8, αν δεν λειτουργεί μερικές φορές F10
αυτό θα πρέπει να εμφανιστεί το μενού εκκίνησης
επιλέξετε τη μονάδα δίσκου με τον παλιό σας o / s και push τεθεί, θα μπορούσε να ξεκινήσει M8 καλή τύχη
ενός προβλήματος και αν μπορεί να μην σας reckonise νέα m / b και να αρνούνται να εκκίνησης ή αν αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι το υλικό έχει αλλάξει και ότι πρέπει να πληκτρολογήσετε νέες βασικές εργασίες για τα παράθυρα για να

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 3 Μαρτίου 2008, 12:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Thanx για το ότι, ό, τι και αν doesn't δουλειά, μπορώ να κάνω μόνο που πρέπει να διαμορφώσετε το χρησιμοποιήσουν ως δευτερεύουσα οδήγησης, την ύπαρξη, την αναγνωρισμένη κλπ.
Old 3 Μαρτίου 2008, 12:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Απλά ότι προσπάθησε αλλά μόνο XP Pro ήταν ορατή γι 'αυτό ίσως wont δουλειά, ναι, με ποιο τρόπο μπορώ να τη χρησιμοποιήσετε ως επιπλέον αποθήκευσης (Ι μπορεί και διαγράφει τα πάντα εκεί, και έχουν διασωθεί όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την i).
Old 3 Μαρτίου 2008, 12:37
Ομάδα Δωρητών

το βρήκες να επιλέξουν σε ποιο σκληρό δίσκο για την εκκίνηση από την?
Old 3 Μαρτίου 2008, 12:40
Ομάδα Δωρητών

το βρήκες να επιλέξουν σε ποιο σκληρό δίσκο για την εκκίνηση από την?
αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως επιπλέον αποθήκευση τότε διαμορφώσετε, να πάει στον υπολογιστή μου και να δούμε τι έχει γράμμα, σας δισκέττα αν και έχει μία θα είναι μια
το πρώτο σας δίσκο, θα είναι C, τότε το άλλο θα οδηγεί Δ και ούτω καθεξής, έτσι όταν θέλετε να αποθηκεύσετε ή να εγκαταστήσετε κάτι που μόλις αλλάξει το φάκελο με προορισμό τη νέα σας h / δ επιστολή
Old 3 του Μάρτη 2008, 12:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Οχι, το οποίο επιλέγουν os thats όλα, είναι μονάδα_δίσκου ε,
Old 3 Μαρτίου 2008, 12:47
Νέο Μέλος Ομάδα

προσπάθησε και πάλι, μόνο μαζί μας, αν θ formatt Θα μπορέσω να διαγράψετε όλα τα αρχεία που είναι σχετικά με το λειτουργικό σύστημα αυτό, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων;
Old 3 Μαρτίου 2008, 12:49
Ομάδα Δωρητών

ok υπάρχει άλλος τρόπος, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε σε βιογραφικά που επιλέγουν και σκληρό δίσκο για την εκκίνηση από
ok οδήγησης Ε την επόμενη φορά που θα intall κάτι ή κατεβάστε το άνοιγμα ηλεκτρονικού κάνουν ένα φάκελο
τότε αν λήψη κάντε κλικ στο βέλος δείχνει κάτω και επιλέξτε το νέο σας δίσκο και κάντε κλικ στο φάκελο θα εμφανίζεται, κάντε κλικ στο φάκελο, στη συνέχεια κάντε κλικ στο OK
εγκατάσταση μόνο αν αλλάξει το install πατώντας το κουμπί Αναζήτηση δίπλα πού πηγαίνει tp εγκαταστήσει και πάλι επιλέγοντας τη νέα σας ιστοσελίδα, ορισμένες απαιτούν εγκαθιστά ότι θα πάτε να τις επιλογές για προχωρημένους, αλλά η μέθοδος είναι η ίδια
ελπίδα αυτό βοηθά
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.