manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Novi stari hard disk

Reply

Thread Tools
Old 3. ožujka 2008, 11:18
Novi član grupe

Bok svima moj prvi post.
Moj stari pc je dobio po prženim powerpack i duhati matične ploče i sve diskove, ili tako da sam mislila, svejedno sam bougth novi i mislio JA će pokušati povezati moj stari hd vidjeti ako ništa dogodilo. Ona je radila pogon je priznata i mogu pristupiti datotekama, itd.
Što bih želio znati je ...... stari pogon ima XP Home na nju, ali ja dont znati kako to klada na to, imam lozinke postoji samo nema zaslon za prijavu u pogon je na sam samo prijavite na primarni disk, a zatim kliknite istražiti na drugom disku za pristup datotekama.
Ako to nije moguće učiniti za mene da sam svibanj kao formatt pogon (nakon prebacivanja datoteke koje želim). Za to mi samo desni klik na disk, a zatim kliknite formatu?
Old 3. ožujka 2008, 12:13
Novi član grupe

ostalih pogona ima xp home moj novi pogon ima XP Pro
Old 3. ožujak 2008, 12:19
Donatorska Grupa

da biste mogli
kada je PC power up sljedeći put zadržati guranje F8 ako F10 ponekad ne radi
ovo bi trebalo dovesti do boot izbornik
izabrati pogon s vašim starim o / S i unesite push, to bi moglo pokrenuti m8 sretno
jedan prob iako možda ne reckonise Vaše nove m / b i odbijaju boot ili ako on ne može reći da ima promjena hardvera i da morate unijeti novi ključ za prozore za rad

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 3. ožujka 2008, 12:25
Novi član grupe

Hvala za to, ako je ono što se radi, mogu samo da ga formatu ga koristiti kao sekundarni disk, njegove su prepoznali njegove itd.
Old 3. ožujka 2008, 12:30
Novi član grupe

Dovoljno je da je pokušao, ali samo XP Pro je vidljivo kako je vjerojatno navika funkcionirati, pa kako mogu ga koristiti kao dodatni skladištenje (i svibanj, kao i izbrisati sve što je na tu sam izbavio i sve datoteke potrebne za).
Old 3. ožujka 2008, 12:37
Donatorska Grupa

Jeste li dobili izabrati koji hard disk to čizma from?
Old 3. ožujka 2008, 12:40
Donatorska Grupa

Jeste li dobili izabrati koji hard disk to čizma from?
ako želite koristiti kao dodatni oblik skladištenja onda to, otiđite na moj računalo i pogledajte što je slovo pogona, vaš disketu ako u imati će biti
svoj prvi disk će biti C, zatim vaše druge diskove će biti D i tako dalje, tako da kada želite pohraniti nešto instalirati ili jednostavno promijeniti desination mapu na svoj novi h / d pismo
Old 3. ožujak 2008, 12:41
Novi član grupe

ne, odabrati koji OS taj sve, to je pogon e,
Old 3. ožujka 2008, 12:47
Novi član grupe

pokušao ponovo, samo OS, ako ja formatt ću moći izbrisati sve datoteke koje su na njemu, uključujući os files?
Old 3. ožujka 2008, 12:49
Donatorska Grupa

U redu postoji drugi način, ali morate otići u BIOS i izaberite što hard disk to čizma from
ok pogon E sljedeći put kad nešto ili preuzeti intall otvoriti e napraviti mapu
onda ako preuzimate klikom na strelicu prema dolje i odaberite pokazujući svoj novi disk i kliknite mapu će biti prikazana, kliknite na mapu kliknite OK
ako instalirate samo promijeniti direktorij instalirati klikom na Browse gumb pored kamo ona ide TP instalirati i ponovo odaberete svoje nove stranice, instalira neki zahtijevaju da idete na napredne opcije, ali metoda je isti
nada ovo pomaže
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.