kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Új régi merevlemezként

Reply

Téma eszközök
Old Március 3, 2008, 11:18
Új tag Csoport

Default Új régi merevlemezként

Hi all első post.
A régi pc van sült a PowerPack, és kifújta az alaplap és a meghajtók, illetve úgy gondoltam, anyway i bougth egy újat, és gondoltam, hogy megpróbál csatlakozni a régi hd, hogy ha bármi történt volna. Mûködött meghajtó felismerése és én tud belépni a fájlokat, stb
Én azt szeretném tudni ...... régi meghajtó van XP Home rajta, de én dont tud hogyan kell bejelentkezni a, akkor a jelszó van nem csak a belépés képernyőn a meghajtó van kapcsolva, az I. Csak jelentkezzen be a meghajtóba, és kattintson az elsődleges tárja a második meghajtó eléréséhez fájlokat.
Ha ez nem lehetséges, hogy erre én is formatt a meghajtó (átruházását követően fájlokat akarok). Ehhez nem csak jobb klikk a meghajtóba, és kattintson a formátum?
Old Március 3, 2008, 12:13
Új tag Csoport

a másik meghajtón van XP Home az új meghajtó is XP Pro
Old Március 3 2008, 12:19
Donor Group

Ön is tudja
Ha a számítógép bekapcsolása következő alkalommal vissza F8 néha F10, ha nem működik
ez hozza ki a boot menü
Válassza ki a meghajtót és a régi o / s, és nyomja be, hogy talán induló m8 good luck
Egy baj, bár lehet, hogy nem reckonise új m / b, és nem indítható, vagy ha igen akkor azt mondhatjuk, hogy a hardver nem változott, és hogy be kell írnia az új kulcs a Windows dolgozni

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Március 3, 2008, 12:25
Új tag Csoport

Mint az, hogy mi van, ha ez nem működik, csak azt tudom formázni azt használni, mint másodlagos meghajtó, hogy ott, annak felismerése, stb
Old Március 3, 2008, 12:30
Új tag Csoport

Csak, hogy megpróbálta, de csak XP Pro volt látható, így valószínűleg szokás munka, igen, hogyan kell használni ezt a külső tároló (én is törölni mindent ott, még megmentett minden fájl szükséges.)
Old Március 3, 2008, 12:37
Donor Group

did you get, hogy válasszanak, amely a merevlemezt indítani?
Old Március 3, 2008, 12:40
Donor Group

did you get, hogy válasszanak, amely a merevlemezt indítani?
Ha szeretné használni a külső tároló formátum, akkor meg, menj a számítógépet, és milyen betűjelet van, akkor a floppy, ha u volna egy lesz
Az első lemez lesz C, akkor a többi meghajtó lesz D és így tovább, így ha akarunk valamit tárolni vagy telepíteni csak megváltoztatni a desination mappát az új h / d betű
Old Március 3 2008, 12:41
Új tag Csoport

nem, hogy melyik OS amit minden, a meghajtó e,
Old Március 3, 2008, 12:47
Új tag Csoport

újra próbálkozott, csak os, ha formatt lesz, hogy törölje az összes fájlt, hogy van, beleértve az operációs rendszer a fájlokat?
Old Március 3, 2008, 12:49
Donor Group

OK van más módon, de be kell menni a BIOS-t és válassza a merevlemezt, amely az indításhoz
OK E meghajtót, amikor legközelebb intall valamit, vagy letölthető e megnyitni egy mappát
akkor, ha a letöltés kattints a nyíl lefelé és válassza ki az új meghajtót, és kattintson a mappa jelenik meg, kattintson a mappára, majd kattintson az OK gombra
Ha a telepítés csak a változás az install könyvtárba kattintson a Tallózás gombra, ha mellé megy tp telepíteni és újra választotta meg az új helyén, néhány telepítéseket igényelnek, hogy menjen az új lehetőségek, de a módszer ugyanaz
remélem ez segít
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.