![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all első post. A régi pc van sült a PowerPack, és kifújta az alaplap és a meghajtók, illetve úgy gondoltam, anyway i bougth egy újat, és gondoltam, hogy megpróbál csatlakozni a régi hd, hogy ha bármi történt volna. Mûködött meghajtó felismerése és én tud belépni a fájlokat, stb Én azt szeretném tudni ...... régi meghajtó van XP Home rajta, de én dont tud hogyan kell bejelentkezni a, akkor a jelszó van nem csak a belépés képernyőn a meghajtó van kapcsolva, az I. Csak jelentkezzen be a meghajtóba, és kattintson az elsődleges tárja a második meghajtó eléréséhez fájlokat. Ha ez nem lehetséges, hogy erre én is formatt a meghajtó (átruházását követően fájlokat akarok). Ehhez nem csak jobb klikk a meghajtóba, és kattintson a formátum? |
|
| |||
| |||
| a másik meghajtón van XP Home az új meghajtó is XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön is tudja
Ha a számítógép bekapcsolása következő alkalommal vissza F8 néha F10, ha nem működik ez hozza ki a boot menü Válassza ki a meghajtót és a régi o / s, és nyomja be, hogy talán induló m8 good luck Egy baj, bár lehet, hogy nem reckonise új m / b, és nem indítható, vagy ha igen akkor azt mondhatjuk, hogy a hardver nem változott, és hogy be kell írnia az új kulcs a Windows dolgozni My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Mint az, hogy mi van, ha ez nem működik, csak azt tudom formázni azt használni, mint másodlagos meghajtó, hogy ott, annak felismerése, stb |
|
| |||
| |||
| Csak, hogy megpróbálta, de csak XP Pro volt látható, így valószínűleg szokás munka, igen, hogyan kell használni ezt a külső tároló (én is törölni mindent ott, még megmentett minden fájl szükséges.) |
|
| |||
| |||
| did you get, hogy válasszanak, amely a merevlemezt indítani? |
|
| |||
| |||
| did you get, hogy válasszanak, amely a merevlemezt indítani? Ha szeretné használni a külső tároló formátum, akkor meg, menj a számítógépet, és milyen betűjelet van, akkor a floppy, ha u volna egy lesz Az első lemez lesz C, akkor a többi meghajtó lesz D és így tovább, így ha akarunk valamit tárolni vagy telepíteni csak megváltoztatni a desination mappát az új h / d betű |
|
| |||
| |||
| nem, hogy melyik OS amit minden, a meghajtó e, |
|
| |||
| |||
| újra próbálkozott, csak os, ha formatt lesz, hogy törölje az összes fájlt, hogy van, beleértve az operációs rendszer a fájlokat? |
|
| |||
| |||
| OK van más módon, de be kell menni a BIOS-t és válassza a merevlemezt, amely az indításhoz OK E meghajtót, amikor legközelebb intall valamit, vagy letölthető e megnyitni egy mappát akkor, ha a letöltés kattints a nyíl lefelé és válassza ki az új meghajtót, és kattintson a mappa jelenik meg, kattintson a mappára, majd kattintson az OK gombra Ha a telepítés csak a változás az install könyvtárba kattintson a Tallózás gombra, ha mellé megy tp telepíteni és újra választotta meg az új helyén, néhány telepítéseket igényelnek, hogy menjen az új lehetőségek, de a módszer ugyanaz remélem ez segít |