פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

כונן קשיח חדש ישן

Reply

שרשרת כלים
Old 3 מרס 2008, 11:18
קבוצת חברות חדשות

היי ההודעה הראשונה שלי.
המחשב הישן שלי יש פריד ע"י powerpack, פישלת ושל לוח האם, וכל הכוננים, או כך חשבתי, בכל זאת אני bougth חדשה וחשבתי שאני מעוניין לנסות להתחבר HD הישן שלי כדי לראות אם משהו קרה. זה עבד הכונן מזוהה ואני יכול לגשת לקבצים וכו '
מה שאני רוצה לדעת הוא ...... הכונן הישן יש XP Home על זה אבל אני יודע איך dont להיכנס אליו, יש לי את הסיסמאות יש פשוט לא מתחבר המסך של הכונן על זה, אני פשוט להיכנס ל כונן הראשי ולחץ על סייר השני לנסוע גישה לקבצים.
אם לא ניתן לי לעשות את זה, אני אולי גם formatt את הכונן (לאחר העברת הקבצים, אני רוצה). כדי לעשות את זה אני עושה בדיוק לחץ על הכונן ולחץ על פורמט?
Old 3 מרס 2008, 12:13
קבוצת חברות חדשות

את הכונן השני שלי יש XP Home כונן חדש יש XP Pro
Old 3 מרץ 2008, 12:19
קבוצת תורמים

תוכל להגדיל את
כאשר העוצמה של המחשב בפעם הבאה לשמור על F8 אם דוחפים F10 לפעמים לא עובד
זה אמור להעלות את תפריט האתחול
בחר את הכונן הישן שלך עם O / S ו לדחוף הכנס, זה יכול לקפוץ m8 בהצלחה
אחד prob למרות שזה עשוי לא reckonise שלך חדש ז / B ו מסרבים האתחול או אם היא עושה את זה אולי לומר כי החומרה השתנה וכי יש צורך להזין מפתח חדש ל-Windows לעבוד

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 3 מרס 2008, 12:25
קבוצת חברות חדשות

Thanx בשביל זה, מה אם זה doesn't עבודה, אני רק צריך לעצב אותו להשתמש בו בתור כונן משני, את שם, את מוכרת וכו '
Old 3 מרס 2008, 12:30
קבוצת חברות חדשות

רק זה, אלא רק ניסה XP Pro היה ככל הנראה לעין כך זה עובד רגיל, אז איך אני משתמש בו בתור מחסן עודפים (אני יכול גם למחוק את הכל על שם, יש לי את כל הקבצים להנצל הייתי זקוק ל).
Old 3 מרס 2008, 12:37
קבוצת תורמים

השגת את לבחור בו הכונן הקשיח to boot from?
Old 3 מרס 2008, 12:40
קבוצת תורמים

השגת את לבחור בו הכונן הקשיח to boot from?
אם אתה רוצה להשתמש בו בתור תוספת אחסון אז פורמט זה, המחשב שלי ללכת ולראות מה יש לו אות כונן, U שלך אם יש לך דיסקט אחד יהיה
הדיסק הראשון שלך יהיה ג ', אחר כך את הכוננים יהיו ד וכן הלאה, אז מתי אתה רוצה חנות או משהו להתקין את פשוט לשנות את תיקיית desination החדש שלכם שעה / d אות
Old 3 מרץ 2008, 12:41
קבוצת חברות חדשות

לא, לבחור אילו OS thats הכל, הוא כונן E,
Old 3 מרס 2008, 12:47
קבוצת חברות חדשות

ניסיתי שוב, רק מערכת הפעלה, אם אני אקבל formatt יכול למחוק את כל הקבצים על מערכת ההפעלה, ובכלל זה קבצים?
Old 3 מרס 2008, 12:49
קבוצת תורמים

אישור יש דרך אחרת אבל אתה צריך להיכנס ל-BIOS ובחר בו לאתחול כונן קשיח מ
אי אישור לנסוע בפעם הבאה שאתה intall משהו להוריד או לפתוח E להפוך תיקייה
אז אם הורדת לחץ על החץ המצביע למטה ובחר את כונן חדש לחץ ואת התיקייה יוצגו, לחץ על תיקיה ולאחר מכן לחץ על אישור
אם התקנת התקן רק לשנות את הספרייה על ידי לחיצה על הלחצן עיון לצד שבו הוא הולך tp ושוב לבחור להתקין את האתר החדש, קצת מתקין אתה נדרש לעבור על אפשרויות מתקדמות אבל השיטה היא אותה
מקווה שזה עוזר
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.