![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all my first post. Mano senas PC turiu kepti iki PowerPack ir liepė plokštės ir visus diskus, ar tai aš pagalvojau, kad vistiek i bougth naują ir manau, kad norėčiau pabandyti prisijungti mano senas HD pamatyti, jei kas atsitiko. Jis dirbo diskas yra pripažinta, ir aš galiu gauti failus ir tt Ką aš norėčiau žinoti, yra tai ...... senas diskas turi XP Home dėl to, bet i dont know kaip prisijungti prie jo, turiu slaptažodžiai yra tiesiog ne ekrano žurnale vairuoti jis yra, aš prisijunkite prie pirminės diską ir spustelėkite Naršyti antra pavara su bylomis susipažinti. Jei tai nėra įmanoma dėl manęs, kad aš taip pat formatt vairuoti (po perkelti failus i want). Jei norite padaryti, kad aš tik dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite diską ir spustelėkite Formatuoti? |
|
| |||
| |||
| kitas diskas turi XP Home Mano naujas diskas turi XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums gali būti suteikta galimybė
kai galia iki PC kitą kartą laikyti spausdami F8 jei ne F10, kartais dirba turėtų išugdyti įkrovos meniu pasirinkti diską su senu o / s ir paspauskite Enter, kad galėtų pradėti M8 Sėkmės viena prob nors jis ne reckonise savo naują m / b ir atsisako paleisti, arba jei jis gali pasakyti, kad aparatūros pasikeitė ir kad reikia įvesti naują raktą langai į darbą Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Thanx to, kas, jei tai nepadės darbą, aš tiesiog formatas jį naudoti kaip vidurinis vairuoti, jos nėra, pripažintas ir tt |
|
| |||
| |||
| Tiesiog stengėsi, kad tik XP Pro buvo matoma, kad jis tikriausiai įpratęs dirbti taip, kaip aš jį naudoti kaip papildomą vietą (aš taip pat ištrinti viską, kas ten, aš turiu išgelbėti visus failus man reikia). |
|
| |||
| |||
| Ar jums pasirinkti, kurioje disko paleisti iš? |
|
| |||
| |||
| Ar jums pasirinkti, kurioje disko paleisti iš? Jei norite naudoti ją kaip papildomą vietą ten formatas, eikite į "My Computer" ir pamatyti, kas tai yra disko raidė jūsų diskelį, jei ir yra vienas bus savo pirmojo disko bus C, tai jūsų kitų diskų bus D ir tt, todėl, jei norite išsaugoti kažką arba įdiegti galite tiesiog pakeisti desination aplanką į naują H / D laišką |
|
| |||
| |||
| Ne, pasirinkti, kuri OS Viskas, tai yra diskas E, |
|
| |||
| |||
| bandė dar kartą, tik OS, jei aš formatt Ar galiu pašalinti visus failus, kurie apie jį įskaitant OS failai? |
|
| |||
| |||
| Gerai yra ir kitas būdas, bet jūs turite eiti į BIOS ir pasirinkti, kurioje disko paleisti iš Gerai vairuoti E kategorijos transporto kitą kartą intall kažką arba atsisiųsti atverti el padaryti kataloge tada jei atsisiųsti spauskite ant rodyklės žemyn ir pasirinkite savo naują diską ir spustelėkite aplanką, bus rodomas, spustelėkite aplanką spustelėkite Gerai Diegiant tiesiog pakeisti diegti, paspausdami naršymo mygtuką šalia, jei ji ketina TP įdiegti ir vėl pasirinkti naują svetainę, kai įdiegia, kad reikės eiti į Advanced Options, bet būdas pats Hope this helps |