![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all manu pirmo ierakstu. Mans vecais pc got cepta ar PowerPack, un pūta mātesplate un visus diskus, vai tāpēc es domāju, anyway i bougth jaunu viena un domāju, ka es mēģinātu savienot mans vecais hd, lai redzētu, vai kaut kas noticis. Tā strādāja disks ir atzīta un es varu piekļūt failiem utt Ko es gribētu zināt, ir ...... vecs disks ir xp home par to, bet Nezinu, kā pieteikties uz to, man ir paroles ir tikai ekrāns nav žurnāls ar disku tas ir, i tikko pieteiktos uz primāro disku un noklikšķiniet izpētīt otrajā cenšoties piekļūt failiem. Ja tas nav iespējams man darīt lai es varētu arī formatt drive (pēc failu pārsūtīšanu i want). Lai to izdarītu, man ir tikai tiesības uz diska un noklikšķiniet formātā? |
|
| |||
| |||
| citi diska ir XP Home savu jauno disku ir xp pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums varētu būt iespēja
ja jauda līdz pc nākamreiz saglabā uzspiežot F8, ja ne F10 dažreiz darbi tas lai atvērtu sāknēšanas izvēlni izvēlēties disku ar savu veco o / s un spiediet ievadīt, tā varētu sākt darboties m8 good luck no prob, ja tā varētu nebūt reckonise savu jauno m / b un atteikties sāknēšanas vai, ja tas tā varētu teikt, ka aparatūra ir mainījušies un ka jums ir jāievada jauns galvenais logiem uz darbu Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Thanx, ka, kas notiks, ja tas doesn't darbu, man vienkārši ir formāts to izmantot kā sekundāro disku, tā pastāv, tās atzītā uc |
|
| |||
| |||
| Just mēģinājis, bet tikai xp pro bija redzams, lai tā droši vien paradis darbu, tad kā es varu izmantot kā papildu krātuves (i var arī izdzēst visu no turienes man izglāba visus failus, man vajadzēja). |
|
| |||
| |||
| Jūs apguvāt izvēlēties, kuru cieto disku ar boot from? |
|
| |||
| |||
| Jūs apguvāt izvēlēties, kuru cieto disku ar boot from? ja jūs vēlaties izmantot kā papildu krātuves tad format tā, ejiet uz manu datoru un redzēt, kas diska burtu, tas ir, jūsu disketi, ja u ir viens būs Jūsu pirmā diska tiks C, tad jūsu citus diskus būs D un tā tālāk, tāpēc, ja vēlaties saglabāt kaut vai instalēt jūs vienkārši mainīt desination mapi savu jauno h / d burtu |
|
| |||
| |||
| Nē, izvēlēties, kuru os Tas ir visiem, tas ir disks e, |
|
| |||
| |||
| mēģināja vēlreiz, tikai OS, ja es formatt es varētu dzēst visus failus, kas atrodas tai skaitā os failus? |
|
| |||
| |||
| ok ir vēl viens veids, bet jums ieiet BIOS un izvēlēties, kuru cieto disku ar boot no ok drive E nākamreiz intall kaut vai lejupielādēt atvērt e padarīt map tam, ja lejupielādi, noklikšķiniet uz bultiņas uz leju un izvēlēties savu jauno disku klikšķi un mape tiks parādīta, noklikšķiniet uz mapes, tad noklikšķiniet uz Labi ja instalējot tikai mainīt direktoriju install, noklikšķinot uz pogas Pārlūkot blakus kurp tā dodas tp instalēt un atkal izvēloties savu jauno portālu, dažas instalē pieprasīt, lai jūs dotos uz uzlabotas iespējas, bet metode ir pats hope this helps |
![]() |
|
| Bookmarks |