![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim mój pierwszy post. Mój stary komputer dostał smażone przez Powerpack i Blew płyty głównej i wszystkich dyskach, tak myślałem, anyway i bougth nowego myślenia i chciałbym spróbować połączyć moje stare HD, aby zobaczyć czy coś się stało. Udało napęd jest rozpoznawany i mogę uzyskać dostęp do plików itp. Co chciałbym wiedzieć ...... jest stary dysk ma XP Home na niego, ale i dont know-how, aby zalogować się do niego, mam hasła nie istnieje po prostu zalogować się na ekranie jest na dysku, i wystarczy zalogować się na dysku podstawowego i kliknij zbadać na drugi dysk, aby uzyskać dostęp do plików. Jeżeli nie jest możliwe dla mnie zrobić abym również formatt dysku (po przesyłanie plików i wanna). Aby to zrobić należy po prostu kliknąć prawym przyciskiem myszy dysk, a następnie kliknij przycisk Format? |
|
| |||
| |||
| inne napęd ma XP Home mój nowy dysk ma XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| może być w stanie
kiedy moc do komputera następnym razem zachować naciskając klawisz F8 jeśli nie F10 czasami działa powinno to doprowadzić do boot menu wybrać dysk ze starym o / s oraz Push wejść, to może uruchomić m8 good luck jeden prob choć może nie reckonise nowe m / b i odmówi rozruchu lub jeśli nie można powiedzieć, że sprzęt uległ zmianie i że należy wprowadzić nowy klucz dla systemu Windows do pracy My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Thanx dla tego, co się stanie jeśli to doesnt pracy, mogę po prostu sformatować go używać go jako drugi dysk, nie jego, jego uznanych itp. |
|
| |||
| |||
| Wystarczy, że próbował, ale tylko XP Pro Widoczny był więc prawdopodobnie wont pracy, tak jak i używać go jako dodatkową przestrzeń dyskową (I może również usunąć wszystko na nie, mam ratowały wszystkie pliki potrzebne do I). |
|
| |||
| |||
| nie masz wyboru dysku twardym, aby uruchomić komputer z? |
|
| |||
| |||
| nie masz wyboru dysku twardym, aby uruchomić komputer z? jeśli chcesz używać go jako dodatkową przestrzeń dyskową następnie sformatuj go, przejdź do mojego komputera i zobaczyć, co jest literą dysku, jeśli Twój napęd i ma jeden będzie Twój pierwszy dysk C będzie, to będzie inne dyski D i tak dalej, więc jeśli chcesz coś przechowywać lub zainstalować wystarczy zmienić desination do nowego folderu h / d listu |
|
| |||
| |||
| nie, wybrać, które z nami thats wszystkim jest dysk e, |
|
| |||
| |||
| próbował ponownie, tylko z nami, jeśli ja formatt Czy będzie można usunąć wszystkie pliki, które są na nim w tym os plików? |
|
| |||
| |||
| ok istnieje inny sposób, ale musisz przejść do systemu BIOS i wybrać dysk twardy, aby uruchomić komputer z ok dysku E następnym razem intall coś pobrać lub otworzyć folder i nawiązać następnie, jeżeli pobieranie kliknij strzałkę wskazującą w dół i wybrać nowy dysk i kliknij folder będzie widoczny, kliknij folder, a następnie kliknij przycisk OK jeśli instalujesz wystarczy zmienić katalog instalacji, klikając przycisk Przeglądaj obok gdzie ma tp i ponownie zainstalować wyborze nowej witryny, niektóre instaluje, że konieczna będzie przejść do zaawansowanych opcji, ale metoda jest taka sama Hope this helps |