menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Nový starý pevný disk

Reply

Thread Tools
Old 3.marca 2008, 11:18
Nový člen skupiny

Default Nový starý pevný disk

Zdravím všechny mojej prvej post.
Môj starý počítač dostal vyprážané v PowerPack a troubíce doske a všetky disky, alebo tak som si myslel, mimochodom aj bougth nový a myslenie by som sa pokúsiť pripojiť môj starý hd, aby ste zistili, či sa niečo stalo. Fungovalo to disk je rozpoznaný a môže aj prístup k súborom atď
Čo by som chcel vedieť, je ...... starý disk má XP Home na neho, ale i dont know how pre prihlásenie k nej majú aj hesla je prostě žiadny prihlásiť obrazovky pre pohon má, aj Len prihlásení k primárnej jednotky a kliknite na druhý disk prezrieť na prístup k súborom.
Ak to nie je možné, abych to udělal já, rovnako formatt mechaniky (po prenos súborov chcem). Chcete-li si, že mám len kliknite pravým tlačidlom myši na disk a kliknite na formát?
Old 3.marca 2008, 12:13
Nový člen skupiny

ostatné riadiť má xp domov můj nový disk má xp pro
Old 3. marca 2008, 12:19
Darcu Skupina

mali by ste byť schopní
keď sa moc do PC nabudúce zachovať tlačenie F8 ak ne F10 niekedy funguje
to by malo priniesť do boot menu
vybrať disk sa stará o vaše / s a stlačte Enter, je možné začať až M8 šťastie
jeden problém keď to nemusí reckonise vášho nového m / b a odmietnuť boot alebo ak to je možné povedať, že hardvér sa zmenila a že budete musieť zadať nové kľúče pre Windows pre prácu

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 3.marca 2008, 12:25
Nový člen skupiny

Ďakujeme za to, že čo keď to doesnt práca, môžem len naformátovať ho použiť ako sekundárny disk, jeho tam, jeho rozpoznaného atď
Old 3.marca 2008, 12:30
Nový člen skupiny

Stačí, aby sa pokúsil, ale iba pre xp bola viditeľná, takže zrejme zvyknutý pracovať tak, ako ho použiť aj ako extra skladovanie (môžem aj odstrániť všetko tam som zachránil aj všetky súbory potrebné k).
Old 3.marca 2008, 12:37
Darcu Skupina

ste sa dostali na výber, ktorý disk pre zavedenie z?
Old 3.marca 2008, 12:40
Darcu Skupina

ste sa dostali na výber, ktorý disk pre zavedenie z?
Ak chcete použiť ako extra skladovanie potom formátovať, prejdite na svoj počítač a zistiť, aké písmeno má vaša diskety, ak u mať jeden bude
Vaša prvá disk bude C, potom sa vaše iné disky budú D a tak ďalej, takže ak chcete niečo uložiť alebo inštalovať stačí zmeniť priečinok desination na svoje nové h / d list
Old 3. marca 2008, 12:41
Nový člen skupiny

Nie, zvoliť, ktoré nás to je všetko, je riadiť e,
Old 3.marca 2008, 12:47
Nový člen skupiny

pokusil znovu, len nás, aj keď formatt budem schopný odstrániť všetky súbory, ktoré sú na ňu vrátane os súbory?
Old 3.marca 2008, 12:49
Darcu Skupina

ok neexistuje iná cesta, ale budete musieť ísť do bios a vybrať disk pre zavedenie z
ok disk E ďalšom intall niečo stiahnuť alebo otvoriť e vytvoriť priečinok
potom v prípade stiahnutia kliknite na šípku nadol a vyberte si nové jednotky a kliknite na tlačidlo zložky budú zobrazené, kliknite na priečinok, kliknite na tlačidlo OK
ak inštalujete len zmeniť inštaláciu tým, že kliknete na tlačidlo Prehľadávať vedľa, kde je ukladaná tp inštalovať a znova výbere vašej novej stránky, niektoré vyžadujú inštaláciu, že máš na pokročilé možnosti, ale postup je rovnaký
Hope this helps
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základné dosky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Ako sa pripojiť slave disk, keď neexistuje žiadny náhradný konektor na pevný disk kábel? gideon112 Drives & Removable Media 1 8 júna 2009 03:21
Pomoc s Sústruženie Slave Pevný disk na hlavnú pevný disk Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. marca 2009 09:28
Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. marca 2009 06:46
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.