мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Нови стари хард диск

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Јул 2008, 11:18
Нови члан групе

Default Нови стари хард диск

Здраво свима мој први пост.
Мој стари пц је добио по пржена ПоуерПацк и духати матичне плоче и све дискове, или тако да сам мислила, свеједно сам боугтх нови и мислио ЈА ће покушати карика мој стари ХД видети ако ништа догодило. Она је радила погон је призната и могу да приступи датотекама, итд
Шта бих желео да зна је ...... стари погон има КСП Хоме на њу, али ја донт кноткле како за клада на то, имам лозинке постоји само нема екран за пријаву у погон је на сам само пријавите на примарни диск, а затим кликните истражити на другом диску за приступ датотекама.
Ако то није могуће учинити за мене да сам мај као форматт погон (након пребацивања датотеке које желим). За то ми само десни клик на диск, а затим кликните формату?
Old 3. Јул 2008, 12:13
Нови члан групе

осталих погона има ксп хоме мој нови погон има КСП Про
Old 3. март 2008, 12:19
Донаторска Група

да бисте могли
када је ПЦ поуер уп следећи пут задржати гурање Ф8 ако Ф10 понекад не ради
ово би требало да доведе до боот мени
изабрати погон са вашим старим о / С и унесите пусх, то би могло покренути м8 сретно
један проб иако можда не рецконисе Ваше нове м / б и одбијају боот или ако он не може рећи да има промена хардвера и да морате унети нови кључ за прозоре за рад

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 3. Јул 2008, 12:25
Нови члан групе

Хвала за то, ако је оно што се ради, могу само да га формату га користите као секундарни диск, његове су препознали његове итд
Old 3. Јул 2008, 12:30
Нови члан групе

Довољно је да је покушао, али само КСП Про је видљиво како је вероватно навика посао, па како могу да га користите као додатни складиштење (и мај, као и обрисати све што је на ту сам избавио и све датотеке потребне за).
Old 3. Јул 2008, 12:37
Донаторска Група

Јесте ли добили изабрати који хард диск за чизма из један?
Old 3. Јул 2008, 12:40
Донаторска Група

Јесте ли добили изабрати који хард диск за чизма из један?
ако желите да користите као додатни облик складиштења онда то, идите на мој рачунар и погледајте шта је слово погона, ваш дискету ако у имати ће бити
свој први диск ће бити Ц, затим ваше друге дискове ће бити Д и тако даље, тако да када желите сачувати нешто инсталирати или једноставно променити десинатион фасциклу на свој нови х / д писмо
Old 3. март 2008, 12:41
Нови члан групе

не, одабрати који ОС тај све, то је погон е,
Old 3. Јул 2008, 12:47
Нови члан групе

покушао поново, само ОС, ако ја форматт ћу моћи да избришете све датотеке које су на њему, укључујући ос филес?
Old 3. Јул 2008, 12:49
Донаторска Група

У реду постоји други начин, али морате отићи у БИОС и изаберите што хард диск за чизма фром
ок погон Е следећи пут кад нешто или преузети инталл отворити е направити фасциклу
онда ако преузимате кликом на стрелицу према доле и изаберите показујући свој нови диск и кликните фасциклу ће бити приказана, кликните на фасциклу кликните ОК
ако инсталирате само променити директоријум инсталирати кликом на Броусе дугме поред камо она иде ТП инсталирате и поново изаберете своје нове странице, инсталира неки захтевају да идете на напредне опције, али метода је исти
нада ово помаже
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? нигхтстар ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 9. новембар 2009 10:30
Како се повезати роб возити кад нема резервни конектора на хард диск кабл? гидеон112 Дривес & Измјењиви медији 1 8. јуна 2009 03:21
Помоћ са Окретање Славе на главни Хард Дриве Хард Дриве Цогглесз Дривес & Измјењиви медији 1 30 март 2009 09:28
Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. КСПЦ465 Дривес & Измјењиви медији 1 3 март 2009 06:46
Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 8 15. Сеп 2006 03:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц