az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Yeni sabit disk yaz

Reply

Konu Araçları
Old 3 Mart 2008, 11:18
Yeni Üye Grubu

Default Yeni sabit disk yaz

Merhabalar benim ilk yazı.
Eski PC powerpack tarafından, kızarmış var ve anakart patladı ve tüm sürücüler, veya herhangi bir oldu i, yine de yeni bir düşünce ve ben denemek ve eski HD bağlanmak için bougth diye düşündüm. Bu kabul edilir ve i vb dosyalara ulaşabilir sürücü çalıştı
Biliyorum ne istiyorum ...... eski drive üzerinde XP Home ama nasıl bir giriş yapmak için bilmiyorduysanız var, ben oraya i üzerinde bir sürücü için ekran sadece bir günlük bir şifreler var sadece birincil sürücü tıklayın erişim dosyaları ikinci sürücü gezinmek için oturum açın.
Için beni i de (dosyaları ben transfer sonrası sürücü formatt Mayıs yapmaya Eğer bu mümkün değildir) istiyorum. Sadece sağ tıklayıp sürücü tıklayın biçiminde i yapmak yapmak için?
Old 3 Mart 2008, 12:13
Yeni Üye Grubu

Diğer sürücü vardır XP Home yeni sürücü XP Pro var
Old 3 Mart 2008, 12:19
Bağış Grubu

sizin için mümkün olabilir
değilse F10 bazen çalışır PC sefere size güç F8 bastırıyor tutmak
Bu önyükleme menüsünü ekrana getirmek gerekir
Eski O ile sürücü seçin / s ve girin itin, bu M8 iyi şanslar kadar başlayabilir
Eğer bunu donanım değişti diyebilirsiniz ve bu pencere için çalışmaya, yeni anahtar girmeniz gerekir bir sorunları olmasına rağmen yeni metre reckonise olabilir / b ve önyükleme veya reddetme

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 3 Mart 2008, 12:25
Yeni Üye Grubu

Thanx olduğu için, ya da doesnt iş, sadece ikincil bir sürücü, kendi olarak kullanmak için bir biçime sahip i yapmak, onun tanınan vb
Old 3 Mart 2008, 12:30
Yeni Üye Grubu

Sadece ama sadece XP Pro çok büyük olasılıkla alışkanlık iş görülür, böylece nasıl ekstra depolama (i de orada her şeyi silebilir kullanmak yapmak denedim, i tüm dosyaları i gerekli) kurtardı var.
Old 3 Mart 2008, 12:37
Bağış Grubu

sizin hangi sabit sürücüye önyükleme seçmek için elde ettiniz?
Old 3 Mart 2008, 12:40
Bağış Grubu

sizin hangi sabit sürücüye önyükleme seçmek için elde ettiniz?
Eğer ilave depo gibi o zaman, benim bilgisayar gidin ve ne sürücü harfi görmek biçimini kullanmak istiyorsanız, sizin disket eğer U A olacaktır
İlk diskte C, daha sonra diğer sürücüler D ve benzerleri, bu yüzden bir şey saklamak için ya da sadece yeni saat için desination klasörü değiştirmek yüklemek istiyorsanız olacaktır / d harfi olacak
Old 3 Mart 2008, 12:41
Yeni Üye Grubu

hayır, hepsi bütün şu seçerseniz, sürücü e, bir
Old 3 Mart 2008, 12:47
Yeni Üye Grubu

tekrar denedim sadece OS, eğer formatt Ben de bütün dosyalar dahil tüm dosyaları silmek mümkün olacak?
Old 3 Mart 2008, 12:49
Bağış Grubu

Tamam başka bir yoludur ancak BIOS gitmeniz ve tercih hangi boot sabit sürücüdeki
tamam sürücü E sonraki intall şey veya indirme e klasör yapmak kadar açık
Eğer ok aşağıya işaret ve yeni sürücüyü tıklatın seçin ve klasörü klasöründe sonra da Tamam'ı tıklatın gösterilecek tıklayın indirme
Sadece nerede o TP ve kurun yeniden yeni bir site seçerek gidiyor yanındaki butona göz tıklayarak dizine yüklemek değiştirmek yüklemeden eğer, bazı yükler size gelişmiş seçeneklere ama git yöntemi aynıdır gerektirir
Bu yardımcı umut
Reply

Register

Bookmarks