![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім мій перший пост. Мій старий комп'ютер отримав від смаженої Powerpack, і підірвав платі і всі диски, або так я думав, все одно я bougth новий і думали, що я спробую поєднати мій старий HD, щоб побачити якщо щось сталося. Він працював накопичувач був пізнаний, і я можу отримати доступ до файлів і т.п. Те, що я хотів би знати ...... старі диску XP Home на це, але я не знаю, як увійти до нього, я маю паролів просто немає увійдіть екран для диска це, я досить увійти на первинний пристрій та натисніть вивчити на другому диску для доступу до файлів. Якщо це не можливо для мене, що я можу, а FORMATT дисків (після передачі файлів, які я хочу). Для цього я просто клацніть правою кнопкою миші диск і виберіть команду Формат? |
|
| |||
| |||
| інші диску XP Home моєму новому диску XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви могли б
при потужності до PC наступного разу підштовхують F8, якщо не F10 іноді працює Це повинно привести до меню завантаження Виберіть диск з вашими старими O / S і натиснути Enter, він може запустити M8 удачі Віра одна, хоча він не може reckonise нової M / B і відмовитися від завантаження або якщо вона не може сказати, що апаратна змінилася і що необхідно ввести новий ключ для Windows для роботи Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Thanx для того, що Якщо це не робота, мені просто потрібно відформатувати його для використання його в якості вторинного диска, його там, його визнали т.д. |
|
| |||
| |||
| Просто намагався, що тільки XP Pro було видно так що, ймовірно, не спрацюють, як же я можу використовувати його в якості додаткового місця для зберігання (можу, а також видалити всі там, я врятував усіх файлів, мені потрібно було). |
|
| |||
| |||
| Чи отримали ви, щоб вибрати жорсткий диск для завантаження з? |
|
| |||
| |||
| Чи отримали ви, щоб вибрати жорсткий диск для завантаження з? Якщо ви хочете використовувати його в якості додаткового місця для зберігання потім відформатувати його, йти до мого комп'ютера і подивитися, що буква диска вона, ваша дискета, якщо і є один буде Ваш перший диск буде C, то ваші інші диски будуть D і так далі, тому, коли ви хочете зберегти щось або встановіть ви просто змініть desination папку на новому H / D листа |
|
| |||
| |||
| Ні, вибрати, який ОС Це все, це диски E, |
|
| |||
| |||
| спробував знову, тільки ОС, якщо я FORMATT Чи зможу я видалити всі файли, в тому числі на ньому операційною системою файлів? |
|
| |||
| |||
| ОК є інший шлях, але ви повинні піти в BIOS і вибрати жорсткий диск для завантаження з Ok E диска наступний раз, коли ви щось intall або завантажити відкрити E створіть папку Тоді, якщо завантаження, натисніть на стрілку вниз і вибрати новий клацніть диск і папку, буде показано, натисніть на папку, потім натисніть кнопку OK При установці просто змінити установку, натиснувши кнопку Огляд поряд з якою він збирається TP і знову встановіть вибору вашого нового сайту, деякі вимагають установки, що ви йдете на додаткові опції, але метод той же сподіваюся, що це допомагає |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Як підключити Слов'янський диску, якщо немає запасний роз'єму на жорсткому диску кабелю? | gideon112 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 червня 2009 03:21 |
| Допомога з поворотом Слов'янський жорсткого диска на жорсткий диск Головні | Cogglesz | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 березня 2009 09:28 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 вересня 2006 03:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |