менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Новий старий жорсткий диск

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 березня 2008, 11:18
Нові члени групи

Default Новий старий жорсткий диск

Привіт усім мій перший пост.
Мій старий комп'ютер отримав від смаженої Powerpack, і підірвав платі і всі диски, або так я думав, все одно я bougth новий і думали, що я спробую поєднати мій старий HD, щоб побачити якщо щось сталося. Він працював накопичувач був пізнаний, і я можу отримати доступ до файлів і т.п.
Те, що я хотів би знати ...... старі диску XP Home на це, але я не знаю, як увійти до нього, я маю паролів просто немає увійдіть екран для диска це, я досить увійти на первинний пристрій та натисніть вивчити на другому диску для доступу до файлів.
Якщо це не можливо для мене, що я можу, а FORMATT дисків (після передачі файлів, які я хочу). Для цього я просто клацніть правою кнопкою миші диск і виберіть команду Формат?
Old 3 березня 2008, 12:13
Нові члени групи

інші диску XP Home моєму новому диску XP Pro
Old 3 березня 2008, 12:19
Донор групи

Ви могли б
при потужності до PC наступного разу підштовхують F8, якщо не F10 іноді працює
Це повинно привести до меню завантаження
Виберіть диск з вашими старими O / S і натиснути Enter, він може запустити M8 удачі
Віра одна, хоча він не може reckonise нової M / B і відмовитися від завантаження або якщо вона не може сказати, що апаратна змінилася і що необхідно ввести новий ключ для Windows для роботи

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 3 березня 2008, 12:25
Нові члени групи

Thanx для того, що Якщо це не робота, мені просто потрібно відформатувати його для використання його в якості вторинного диска, його там, його визнали т.д.
Old 3 березня 2008, 12:30
Нові члени групи

Просто намагався, що тільки XP Pro було видно так що, ймовірно, не спрацюють, як же я можу використовувати його в якості додаткового місця для зберігання (можу, а також видалити всі там, я врятував усіх файлів, мені потрібно було).
Old 3 березня 2008, 12:37
Донор групи

Чи отримали ви, щоб вибрати жорсткий диск для завантаження з?
Old 3 березня 2008, 12:40
Донор групи

Чи отримали ви, щоб вибрати жорсткий диск для завантаження з?
Якщо ви хочете використовувати його в якості додаткового місця для зберігання потім відформатувати його, йти до мого комп'ютера і подивитися, що буква диска вона, ваша дискета, якщо і є один буде
Ваш перший диск буде C, то ваші інші диски будуть D і так далі, тому, коли ви хочете зберегти щось або встановіть ви просто змініть desination папку на новому H / D листа
Old 3 березня 2008, 12:41
Нові члени групи

Ні, вибрати, який ОС Це все, це диски E,
Old 3 березня 2008, 12:47
Нові члени групи

спробував знову, тільки ОС, якщо я FORMATT Чи зможу я видалити всі файли, в тому числі на ньому операційною системою файлів?
Old 3 березня 2008, 12:49
Донор групи

ОК є інший шлях, але ви повинні піти в BIOS і вибрати жорсткий диск для завантаження з
Ok E диска наступний раз, коли ви щось intall або завантажити відкрити E створіть папку
Тоді, якщо завантаження, натисніть на стрілку вниз і вибрати новий клацніть диск і папку, буде показано, натисніть на папку, потім натисніть кнопку OK
При установці просто змінити установку, натиснувши кнопку Огляд поряд з якою він збирається TP і знову встановіть вибору вашого нового сайту, деякі вимагають установки, що ви йдете на додаткові опції, але метод той же
сподіваюся, що це допомагає
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? NightStar Процесори, материнські плати RAM & 4 9 листопада 2009 10:30
Як підключити Слов'янський диску, якщо немає запасний роз'єму на жорсткому диску кабелю? gideon112 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 8 червня 2009 03:21
Допомога з поворотом Слов'янський жорсткого диска на жорсткий диск Головні Cogglesz Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 30 березня 2009 09:28
Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. XPC465 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 3 березня 2009 06:46
Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 8 15 вересня 2006 03:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.