![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, аз отидох в BIOS и инвалидите в устройството, booted в безопасен режим на моя стар д шофиране, но заяви, че е необходимо да активирате Windows през интернет, (набиране, но не набиране нагоре модема на този компютър). така, освен ако имате някакви идеи ще съм да се откажа, ако аз formatt диска, ще имате напълно функциониращ чист празен диск? |
|
| |||
| |||
| аз имам безжичен модем, но softwar е по други шофиране и на |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ви и ще можете да го използвате за допълнителен багаж, просто Кликнете с десния бутон и изберете формат за споменатия диск в компютъра ми
| |||
| |||
| Наздраве, отколкото за отделеното време и помощ, аз оценявам това. |
|
| |||
| |||
| 1 само още нещо, ако аз formatt него, трябва да използвате софтуера, за да признае, че след formatt, или той ще продължава да съществува, както е и сега? Също така си помислих, че ми ч / D е пържена, но тя работи, какви са шансовете ми DVD ROM като оцелява, нито един от тях работи, когато се инсталира нов powerpack да замени вятъра, но както по-горе можете да видите моите HD прави действително работят. |
|
| |||
| |||
| тя все още ще бъдат форматирани за да се някога какво е било преди (мазнини 32 или NTFS) тя просто заличава всичко по него, може също да искате да разберете от какво означава, че е време да се форматира NTFS или мазнини 32, като се потърси в имота (аз арго кажа точно сега, защото аз съм на Линукс) |
|
| |||
| |||
| Ново устройство е NTFS и така е стар диск, така е то направо напред, и вижте последната ми пост (I редактирани IT) |
|
| |||
| |||
| шамар ги и вижте дали те работят DVD дискове са доста евтино все пак |
|
| |||
| |||
| Добре Наздраве отново. |