![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, jsem šel do BIOSu a postižené c mechaniky, nastartoval v nouzovém režimu na můj starý e řídit, ale řekla, že jsem potřeboval aktivovat Windows přes internet, (volba, ale bez vytáčení modemu na tomto počítači). takže pokud máte nějaké další návrhy jdu dát nahoru, i když formatt jednotky, které budou i plně funkční čisté prázdný disk? |
|
| |||
| |||
| Mám bezdrátový modem, ale softwar je všechny na další jednotky a os |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ano budete a můžete ho využít pro další uskladnění, prostě klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte formát na dané jednotce v mém počítači
| |||
| |||
| Díky, díky za Váš čas a pomoc, oceňuji to. |
|
| |||
| |||
| Jen 1 věc, jestliže i formatt to mám použít jakýkoli software, aby uznaly, že po formatt, nebo to bude ještě k dispozici, jak je teď? Také jsem si myslel, že můj h / d bylo smažené, ale funguje to, jaké jsou mé šance na dvd rom, které přežily, ani jeden z nich pracoval, když jsem instalovány nové PowerPack má nahradit foukané, ale jak je uvedeno výše vidíte moje hd dělá skutečně pracují. |
|
| |||
| |||
| stále bude naformátovaný na to, co bylo předtím, než kdy jindy (FAT 32 nebo NTFS) je právě smazal všechno na ní, budete také chtít zjistit, jakým způsobem je formátován počasí to být NTFS nebo FAT 32 který hledá ve vlastnostech (i cant říct hned teď, protože jsem na linux) |
|
| |||
| |||
| Nová jednotka je ntfs, a tak je starý disk, tak je to rovně vpřed, a přečtěte si můj poslední příspěvek (i editovat je) |
|
| |||
| |||
| pohlavkovat 'em in a zjistěte, zda práce DVD mechaniky jsou docela levné beztak |
|
| |||
| |||
| Ok nazdraví znovu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Jak se připojit slave disk, když neexistuje žádný náhradní konektor na pevný disk kabel? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8 června 2009 03:21 |
| Pomoc s Soustružení Slave Pevný disk na hlavní pevný disk | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. března 2009 09:28 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |