![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, πήγα στο BIOS και άτομα με ειδικές ανάγκες γ οδήγησης, εκκινήσει σε ασφαλή λειτουργία για την παλιά μου e οδήγησης, αλλά είπε ότι χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τα Windows μέσω internet, (dial up, αλλά δεν dial up modem για αυτό το pc). οπότε αν δεν έχουν πια προτάσεις πρόκειται να εγκαταλείψει, αν θ formatt το δίσκο, θα έχω ένα πλήρως λειτουργικό καθαρό άδειο δίσκο; |
|
| |||
| |||
| Έχω ασύρματο μόντεμ, αλλά softwar είναι για όλες τις άλλες οδήγησης και os |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ναι, θα σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για επιπλέον αποθήκευση, απλά κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε μορφή σχετικά με την εν λόγω μονάδα δίσκου στον υπολογιστή μου
| |||
| |||
| Cheers, thanx για το χρόνο σας και να βοηθήσει, εκτιμώ αυτό. |
|
| |||
| |||
| μόλις 1 κάτι, αν μου formatt αυτό, χρειάζομαι να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λογισμικό να αναγνωρίσει ότι μετά την formatt, ή θα εξακολουθεί να είναι εκεί που είναι τώρα; Επίσης, νόμιζα ότι μου h / δ ήταν τηγανητό αλλά λειτουργεί, ποιες είναι οι πιθανότητες να μου dvd rom που επιβίωσαν, κανένας από αυτούς δεν λειτούργησε όταν εγκατασταθεί μια νέα PowerPack για την αντικατάσταση του εμφυσημένα, αλλά όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω hd μου κάνει πράγματι εργάζονται. |
|
| |||
| |||
| θα εξακολουθήσει να είναι διαμορφωμένη σε ό, τι ποτέ να ήταν πριν (FAT 32 ή NTFS), που μόλις διαγράφονται τα πάντα για αυτό, μπορείτε επίσης να θέλετε να μάθετε με ποιον τρόπο, είναι καιρός να μορφοποιηθεί NTFS ή FAT 32 με την εξέταση των ιδιοτήτων (i επίκλισης να σας πω τώρα γιατί είμαι σε linux) |
|
| |||
| |||
| Νέο δίσκο ntfs είναι το ίδιο και η παλαιά μονάδα δίσκου, που είναι τόσο απλό, και να δείτε το τελευταίο μου post (i edited it) |
|
| |||
| |||
| χαστούκι 'em και σε δουν αν εργασίας DVD drives είναι αρκετά φθηνά έτσι κι αλλιώς |
|
| |||
| |||
| Ok cheers ξανά. |