![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, ja je otišao u BIOS i onemogući c disk, booted u sigurnom načinu rada na moj e pogon, ali stari je rekao da mi je potrebno da biste aktivirali sustav Windows na internet (dial up, ali ne i dial up modem na tom računalu). tako da, osim ako imate bilo kakve dodatne prijedloge ja odlazim, da se, ako ja formatt pogon ću imati potpuno funkcionalni čist prazan disk? |
|
| |||
| |||
| imam bežični modem, nego je sve na softwar drugi pogon i os |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li će se i možete ga koristiti za pohranjivanje extra, samo kliknite desnom tipkom i odaberite format na disk, rekao je u svom računalu
| |||
| |||
| Klicati, nego za svoje vrijeme i pomoć, i to cijeniti. |
|
| |||
| |||
| samo 1 stvar, ako ja formatt ga, Trebam li koristiti bilo koji softver prepoznao nakon formatt, ili će to ipak biti tamo kao što je sada? Isto tako, mislio sam moju h / d bila pržena, ali to radi, što su šanse da moj dvd rom vlasništvo preživio, ni od njih radili kad sam instalira novi powerpack smeniti otpuhan jedan, ali kao što možete vidjeti gore moj hd ne zapravo raditi. |
|
| |||
| |||
| ona će i dalje biti formatirana u onome što je ikad prije (FAT 32 ili NTFS) samo brišu sve na njemu, Vi svibanj također žele saznati što znači da po formatira vremenskim bude NTFS ili FAT 32 gledanjem u nekretnine (i ne mogu vam reći odmah jer sam na Linuxu) |
|
| |||
| |||
| Novi pogon je NTFS je stara i tako voziti, tako da je to ravno naprijed, a pogledajte moj zadnji post (i uredio ga) |
|
| |||
| |||
| Slap 'em i vidjeti ako oni rade DVD diskovi su prilično jeftini anyway |
|
| |||
| |||
| Ok nazdravlje ponovno. |