kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Új régi merevlemezként

Reply

Téma eszközök
Old Március 3, 2008, 13:18
Új tag Csoport

Default Új régi merevlemezként

Ok, bementem bios és a fogyatékkal C meghajtóra, csizmás biztonságos módja a régi e meghajtó, de azt mondta, hogy én szükséges aktiválni a Windows rendszert internet (dial up, de nem dial up modem ezzel db.) így ha Önnek bármilyen további javaslatokat fogok lemondani, ha formatt a meghajtóba, majd van egy jól működő tiszta üres meghajtót?
Old Március 3, 2008, 13:19
Új tag Csoport

Van vezeték nélküli modem, de softwar minden más gépjárművezetéshez és os
Old Március 3, 2008, 13:22
Donor Group

Igen lesz, és így annak a külső tároló, csak jobb klikk és válasszuk a formában az említett vezetni a számítógépet

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Március 3, 2008, 13:23
Új tag Csoport

Cheers, mint az idő és a segítséget, nagyra értékelem.
Old Március 3, 2008, 13:27
Új tag Csoport

csak 1 dolog, ha formatt meg, nem kell alkalmazni a szoftver, hogy ismerje el a formatt, vagy hogy még mindig ott van most?
Emellett úgy gondoltam én h / d volt, sült, de működik, mik az esélyei, én DVD ROM során létrejött, egyikük sem működött, amikor telepítette az új PowerPack helyére a fújt, de mint fent látható, én nem hd ténylegesen munkát.
Old Március 3, 2008, 13:34
Donor Group

azt továbbra is formázott, hogy milyen volt valaha előtt (FAT 32 vagy NTFS), csak hagyni mindent, akkor is szeretné tudni, hogy milyen eszközökkel, hogy formázásakor időjárás ez NTFS vagy FAT 32 megnézzük a tulajdonságok (i cant elmondom most azért, mert a linux)
Old Március 3, 2008, 13:41
Új tag Csoport

Az új meghajtó NTFS, és így a régi meghajtót, így az egyenesen előre, és nézze meg az utolsó utáni (i edited it)
Old Március 3, 2008, 13:53
Donor Group

lben 'em, és nézd meg, hogy munkája
dvd meghajtó elég olcsó anyway
Old Március 3, 2008, 13:56
Új tag Csoport

Ok cheers újra.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? nightstar Processzorok, alaplapok és RAM 4 November 9, 2009 10:30
Hogyan lehet csatlakozni a slave meghajtót, ha nincs tartalék csatlakozó a merevlemez-kábelt? gideon112 Drives & Removable Media 1 8. június 2009 03:21
Segítség a Turning Slave Hard Drive A merevlemezek Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. március 2009 09:28
Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. március 2009 06:46
Merevlemez probléma - miért nem fogadja el a számítógépet minden merevlemezek? Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 8 15. Szeptember 2006 03:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.