![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, bementem bios és a fogyatékkal C meghajtóra, csizmás biztonságos módja a régi e meghajtó, de azt mondta, hogy én szükséges aktiválni a Windows rendszert internet (dial up, de nem dial up modem ezzel db.) így ha Önnek bármilyen további javaslatokat fogok lemondani, ha formatt a meghajtóba, majd van egy jól működő tiszta üres meghajtót? |
|
| |||
| |||
| Van vezeték nélküli modem, de softwar minden más gépjárművezetéshez és os |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen lesz, és így annak a külső tároló, csak jobb klikk és válasszuk a formában az említett vezetni a számítógépet
| |||
| |||
| Cheers, mint az idő és a segítséget, nagyra értékelem. |
|
| |||
| |||
| csak 1 dolog, ha formatt meg, nem kell alkalmazni a szoftver, hogy ismerje el a formatt, vagy hogy még mindig ott van most? Emellett úgy gondoltam én h / d volt, sült, de működik, mik az esélyei, én DVD ROM során létrejött, egyikük sem működött, amikor telepítette az új PowerPack helyére a fújt, de mint fent látható, én nem hd ténylegesen munkát. |
|
| |||
| |||
| azt továbbra is formázott, hogy milyen volt valaha előtt (FAT 32 vagy NTFS), csak hagyni mindent, akkor is szeretné tudni, hogy milyen eszközökkel, hogy formázásakor időjárás ez NTFS vagy FAT 32 megnézzük a tulajdonságok (i cant elmondom most azért, mert a linux) |
|
| |||
| |||
| Az új meghajtó NTFS, és így a régi meghajtót, így az egyenesen előre, és nézze meg az utolsó utáni (i edited it) |
|
| |||
| |||
| lben 'em, és nézd meg, hogy munkája dvd meghajtó elég olcsó anyway |
|
| |||
| |||
| Ok cheers újra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Hogyan lehet csatlakozni a slave meghajtót, ha nincs tartalék csatlakozó a merevlemez-kábelt? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8. június 2009 03:21 |
| Segítség a Turning Slave Hard Drive A merevlemezek | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. március 2009 09:28 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| Merevlemez probléma - miért nem fogadja el a számítógépet minden merevlemezek? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 8 | 15. Szeptember 2006 03:14 |
| Téma eszközök | |
| |