![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ok, nuėjau į BIOS ir neįgaliesiems diską C, įkelti į safe mode on my old e vairuoti, bet pasakė, kad man reikia aktyvinti Windows internetu (dial up, o ne modemo ryšys su šiuo PC). taigi jei turite daugiau pasiūlymų einu mesti, jei aš formatt vairuoti, aš jau visiškai veikia švarų tuščią diską? |
|
| |||
| |||
| Turiu bevielis modemas, bet softwar yra visi kitas vairuoti ir OS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip jūs ir galite jį naudoti papildomos atminties, spragtelėkite dešiniu klavišu ir pasirinkite formatu sakė diską "My Computer
| |||
| |||
| Cheers, thanx už Jūsų laiką ir padėti, I appreciate it. |
|
| |||
| |||
| tik 1 dalykas, jeigu aš formatt to, reikia, kad galėčiau naudoti bet kokią programinę įrangą ją pripažinti po formatt, ar ji vis dar ten, kaip yra dabar? Be to, maniau mano H / D buvo keptas, bet ji veikia, kokie yra mano DVD Rom, turintys galimybių išgyventi, nė vienas iš jų dirba, kai įdiegta nauja PowerPack pakeisti prapūsti vieną, tačiau, kaip pirmiau galite matyti mano HD vertė realiai dirbti. |
|
| |||
| |||
| ji vis dar bus suformatuotas taip, kokia kada nors buvo anksčiau (FAT 32 ar NTFS) tai tiesiog išbraukti viską, jūs taip pat galite sužinoti, kokiomis priemonėmis jis formatuotas oras jį NTFS arba FAT 32, žiūrėdamas į savybes (I cant tell you right now because i am on Linux) |
|
| |||
| |||
| Naujas diskas yra NTFS ir taip yra senas vairuoti, tai yra tiesiai į priekį, ir rasite mano paskutinio post (I edited it) |
|
| |||
| |||
| Slap 'em ir pamatyti, ar jie dirba DVD diskai yra gana pigūs vistiek |
|
| |||
| |||
| Ok cheers kartą. |
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? | nightstar | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 lapkritis 2009 10:30 |
| Kaip prisijungti vergas vairuoti, kai nėra jokio atsarginio jungtis kietojo disko kabelis? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8 birželis 2009 03:21 |
| Pagalba su posūkiu Slave Hard Drive Pagrindinis Hard Drive | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | Kovas 30, 2009 09:28 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 8 | 15 rugsėjis 2006 03:14 |
| Temos įrankiai | |
| |