![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, m-am dus în BIOS-ul şi cu handicap c unitate, bootat în modul de siguranţă de pe vechiul meu e de unitate, dar a spus că am nevoie de Windows pentru a activa pe internet, (dial-up, dar nici un modem dial-up pe acest PC). deci cu excepţia cazului în care aveţi mai multe sugestii, mă duc să renunţe, în cazul în i formatt unitate, i va avea un deplin funcţională curat disc gol? |
|
| |||
| |||
| Am wireless, modem, dar este softwar toate conduce vehicule şi de pe alte sisteme de operare |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vă va da şi îl puteţi folosi pentru spaţiu de stocare suplimentar, doar click dreapta şi selectaţi formatul pe spus conduce în computerul meu
| |||
| |||
| Noroc, Thanx pentru timpul acordat şi pentru a ajuta, apreciez asta. |
|
| |||
| |||
| doar 1 lucru, dacă i formatt, nu am nevoie de a utiliza orice software-ul să recunoască după formatt, sau va fi în continuare acolo, deoarece este acum? De asemenea, am crezut ca-mi h / d, dar acesta a fost prăjiţi de lucrări, care sunt şansele de a-mi DVD-ROM care au supravietuit, nici unul dintre ei a lucrat când am instalat un nou PowerPack pentru a înlocui o floare, ca mai sus, dar puteţi să-mi văd hd nu de fapt, locul de muncă. |
|
| |||
| |||
| aceasta va fi totuşi formatate pentru a vreodată la ceea ce a fost înainte (FAT 32 sau NTFS) doar a şters totul pe ea, ai putea dori de asemenea, pentru a afla de ce înseamnă că este vremea să fie formatat ntfs sau grăsimi 32 de căutat în proprietăţi (i cant-ţi spun chiar acum, pentru că eu sunt pe linux) |
|
| |||
| |||
| Noua unitate este ntfs şi aşa este vechi de unitate, astfel încât este drept înainte, şi vă rugăm să-mi văd ultimul mesaj (i edited it) |
|
| |||
| |||
| tac-i în a se vedea şi în cazul în care locul de muncă DVD drive-sunt destul de ieftine, oricum |
|
| |||
| |||
| Ok noroc din nou. |
![]() |
|
| Marcaje |