![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ок, ја је отишао у БИОС и онемогући ц диск, боотед у безбедном начину рада на мој е погон, али стари је рекао да ми је потребно да бисте активирали систем Уиндоус на интернет (диал уп, али не и диал уп модем на том рачунару). тако да, осим ако имате било какве додатне предлоге ја одлазим, да се, ако ја форматт погон ћу имати потпуно функционални чист празан диск?
|
|
|
|||
|
|||
|
имам радио модем, него је све на софтуаре други погон и ос
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да ли ће се и можете га користити за похрањивање екстра, само кликните десним тастером и изаберите формат на диск, рекао је у свом рачунару
|
|||
|
|||
|
Клицање, него за своје време и помоћ, и то цијенити.
|
|
|
|||
|
|||
|
само 1 ствар, ако ја форматт га, Требам ли користити било који софтвер препознао након форматт, или ће то ипак бити тамо као што је сада?
Исто тако, мислио сам моју х / д била пржена, али то ради, што су шансе да мој двд ром власништво преживео, ни од њих радили кад сам инсталира нови ПоуерПацк сменити отпухан један, али као што можете видети горе мој ХД не заправо да раде. |
|
|
|||
|
|||
|
она ће и даље бити форматирана у ономе што је икад пре (ФАТ 32 или НТФС) само бришу све на њему, Ви мај такође желе сазнати што значи да по форматира временским буде НТФС или ФАТ 32 гледањем у некретнине (и не могу вам рећи одмах јер сам на Линукс)
|
|
|
|||
|
|||
|
Нови погон је НТФС је стара и тако возити, тако да је то равно напред, а погледајте мој последњи пост (и уредио га)
|
|
|
|||
|
|||
|
Слап 'ем и видети ако они раде
ДВД дискови су прилично јефтини Аныуаы |
|
|
|||