![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гаразд, я пішов в BIOS і інвалідів, диск С, завантаживши в безпечному режимі на мій старий диск Е, але сказав, що мені потрібно, щоб активувати Windows через Інтернет, (Dial Up, але немає дозвону модему на цьому комп'ютері). Так що якщо у вас є ще пропозиції, я збираюся здаватися, якщо я FORMATT диск, чи доведеться мені повністю функціонуючої чистої порожній диск?
|
|
|
|||
|
|||
|
Я бездротовим модемом, але Softwar це все на інший диск і ОС
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Та ви і ви можете використовувати його для додаткового зберігання, натисніть правою кнопкою і виберіть пункт Формат про зазначені дисків на моєму комп'ютері
|
|||
|
|||
|
Cheers, Thanx за ваш час і допомогти, я ціную це.
|
|
|
|||
|
|||
|
лише 1 річ, якщо я FORMATT його, мені потрібно використовувати будь-яке програмне забезпечення, щоб визнати його після FORMATT, або він все ще там, як зараз?
Крім того, я думав, що моя ч / був смажений D, але він працює, які шанси моєї DVD-ROM Переживши, ніхто з них не працювала, коли я встановив новий силовий замінити підірваний, але, як зазначено вище ви можете побачити мої HD робить дійсно працюють. |
|
|
|||
|
|||
|
вона все ще буде відформатований для того, що все це було раніше (32 FAT або NTFS) він просто вилучив все на ній, ви також можете дізнатися, яким чином він відформатований погода бути NTFS або FAT 32, подивившись у властивостях (я можу сказати вам прямо зараз, оскільки я перебуваю на Linux)
|
|
|
|||
|
|||
|
Новий диск NTFS і тому старий диск, так це прямо вперед, і, будь ласка, див мій останній пост (я його відредагували)
|
|
|
|||
|
|||
|
ляпас 'Em і побачити якщо вони працюють
DVD-диски все одно досить дешево |
|
|
|||