![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах 40 концерта Maxtor твърд диск, който аз се опитах инсталиране на Windows XP с новия ми обичай построен compy. Исках да го използват, защото тя работи по последната ми настройка. един Dell 2400. той не успя, така че аз отказах и се опитах един Western Digital и че работи чудесно.
Ами сега, аз просто исках да се използва тази Maxtor за старите Dell 2400 постоянно. го правят първични диск, и да инсталирате XP на него, така ми брат и да го вземе и да се забавляват с него. така аз го включен в мрежата като капитан карам, захранва се от Comp, и веднага Имам две силен издава сигнал. две къси. и Comp каза Начално устройство не бе намерено. хит F1 да продължи или F2 за да тичам полезност за настройка. Аз двойна проверка на обувка последователност, както и за настройка в BIOS-а, и това е, което видях. първични капитана карам бе определен за автомобил, обозначен като неизвестно устройство, DVD карам Проверих OK. Аз рестартира, имам същата грешка, а след това просто да натиснете F1 и влезе в Windows XP. натоварени че всичко нагоре, а когато аз удар влизат за да влезете в настройките и формата на устройството, то ми даде този скандален съобщение. Инсталацията не са намерили всички твърди дискове, инсталирани на вашия компютър. бла бла бла проверите настройката Configs, или изпълнявате Нови производителя. Големите ... сега какво да правя? е този диск, дори и Bootable? Има ли начин да я накарате да работи? Аз не правя някакви резервни устройства. (BTW това е редовен IDE / ATA диск. сатана не.) и не разполагат с увиснал карам един от двамата. най-странното нещо от всичко беше следната ... когато бях използване на Dell, имах както на Western Digital и Maxtor инсталиран на този компютър. на Maxtor е бил роб. Един ден капитанът шофиране е грешка, и че е необходимо да преинсталирате XP. така че аз се опитах го преинсталиране на Maxtor, и тя работи добре след това. сега аз опитвам то само по себе си, и това е липса на ужасно. идеи, моля? : ( Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Хей, не се опитате това движение като роб в себе си нови Comp за двойна проверка, за да видите дали е дори и да работи? Само мисълта, че може да счупи ... но може би не. Това е наистина единственото ми предложение. Изглежда ли ви построен Comp, изпратете ми ч. в друг сайт ние сме в и аз ще ти дам адреса на електронната поща да ми изпратите снимки. : D |
|
| |||
| |||
| Аз не успеят да видите как ще ми помогне наистина ... дори и ако аз отразява основните ми, че карам върху роб, аз не съм сигурен, че ще работим. на дънната платка не изглежда да го признае вече. Аз наистина не знам защо го направих, защото така и преди. но включване в новата ми compy наистина няма да реши нищо. Имам нужда от вида на BIOS определя, или някаква промяна на софтуер, който мога да направя най започнат да го разпознае карам моя Maxtor. и аз дори не съм сигурен дали такава съществува определят. единствената реална причина съм провеждането на тази на първо място е така, защото успях да инсталирате втори екземпляр на Maxtor веднъж преди. така си мислех аз да го използвате отново. но все пак ... да .. Ще главата там сега и ви изпращаме, че AM. междувременно ... ако има решение за това, и аз не съм го намери, моля ... някой ме просвети. Бих искал да видя тази работа без да ми се налага да купувате друг твърд диск. Това е последна инстанция ... ако аз не мога добивам този към работа, тя изглежда като аз съм принуден да си купя един сатана карам по-рано от очакваното аз, и аз ще трябва да получите тази платформа настройка с сатана и изхвърлям старите Western Digital обратно към поз Dell Аз имам. това не е толкова трудно ... но аз не знам дали искам да прекарам остатъка от моите пари за шофиране точно сега. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако устройството не успее да работят и в двете компютри след това звучи вероятно, от това, което сте каза, че той може просто да са починали.
Мисля, че идеята samjohnson на това slaving на вашия нов персонален компютър, не е било писано да бъде sloution, но само допълнителен тест, за да видите, ако устройството е починал. Аз ще пробвам, защото там не е просто BIOS определя, че аз знам и това ще се окаже неща един или друг начин. Ако окабеляване и джъмперите са добре и то не функционира, или са включени в Disk Management, тогава мисля, че трябва да хапят куршум и приемете най-лошото .... тя може да бъде само, че се движат около не го правя кой да е добър Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| употреба на ниско ниво софтуер формат на твърдия диск Ур уебсайт, за да форматирате твърд диск в режим по подразбиране след това се опитайте да го инсталирате отново |
|
| |||
| |||
| Аз бях просто Прием на обстоятелствата междувременно. Аз дори няма да притеснява. защото, ако това е просто, че много усилия за повишаване на този боклук от мъртвите, тогава той не си струва повече усилия от моя страна. Знам за това, че той не е умрял. тя работи чак до ден-два преди, когато го извади от старите Dell и към новия ми компютър. така че аз знам, че все още е добро. това е просто очевидно не е Bootable вече. така съм ухапан от куршум и Поръчах марка движи нов SATA 160 концерта 7200 об. / мин по-рано този следобед около 1pm. трябва да пристигне най-вероятно до сряда най-късно от Newegg не кораб почивните дни. Аз просто ще пращам на Western Digital карам Аз използвам веднага към старите Dell, а може би и поддържа конфигурацията и роб е използвал преди това. Dell, които може да използвате всички резервни файл страница и пространство на твърдия диск може да получите. така че аз ще дам пълната 80 участия за него и аз просто ще използват новото бебе. Бих като направите това евентуално, но аз се надявах текущата ми иде карам да ме прилив над достатъчно дълго, за да мога да запазите за видео карти първо. То прилича на поръчката е наопаки на мен ... срам .. но нищо не мога да направя. Благодаря за съдействието момчета. |